Tragédia történt. Sony W995 telóm kijelzője betört, érdemes egyáltalán szervízelni?
Figyelt kérdés
Mármint nem olcsóbb manapság új telefont venni?
Én nagyon szeretem ezt a telefonomat, igazán mindent tud, ami nekem kell, de olyan furán tört be a kijelzője...
Nem igazán értek hozzá, de magán a kijelző felszínén egy karcolás sincs, csak alatta egy repedés, ami terjed, és a képernyőjén egyre nő egy fekete csík, ahogy a repedés terjed. :...(
Nem tudom hogy mit csináltam vele, hogy ez történt, tény, hogy nem vigyáztam rá olyan nagyon, de eddig (1 év) semmi baja nem lett.
Nagyon el vagyok keseredve, ajándékba kaptam ezt a telefont, és ha jól tudom nem volt olcsó...
De vajon mennyibe kerülne a szervíz, érdemes? :(
2010. szept. 24. 10:52
1/3 anonim válasza:
Változó de szerintem a kijelző 30 körül lehet.
2/3 anonim válasza:
Az új teló olcsóbb, főleg ha valami akciósat veszel.
3/3 A kérdező kommentje:
Óóó, jaaaj. :..(
2010. szept. 24. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!