Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudom visszanézni a...

Hogyan tudom visszanézni a telefonra érkező értesítéseket?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy hogyan lehetne visszanézni a telefonomra érkező értesítéseket, amiket lehúzok és törlök. Az történt, hogy amint lehúztam éppen közben érkezett egy értesítés, amit nem tudok, hogy mi lenne az! Amennyiben ez segítésg lehet androidos huawei honor view 20-am van. Esetleg van olyan rejtett trükk amikkel a korábbi értesítések visszanézhetőek, illetve melyik applikációval kapcsolatban jött az értesítés vagy milyen reklám volt az?
2022. aug. 18. 09:46
 1/3 anonim ***** válasza:
53%
Roviden: sehogy, mert nem tarolodnak el. Ha elhuztad, azzal tudomasul vetted, igy tovabbi funkcioja nincs.
2022. aug. 18. 09:52
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Pedig Androidon van erre lehetőség, nem tudom melyik verziótól kezdve tudja, nekem Android 11 van rajta és működik. Lehúzott értesítésnél "Nincs értesítés"-re kell nyomni, és feljön az Értesítéselőzmények oldala. Alapból nincs bekapcsolva, hogy pontosan melyik menüpontban van eldugva nem tudom, de szerencsére már kereshető
2022. aug. 18. 11:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Meg tudom erősíteni, nálam is van. Be is kapcsoltam.
2022. aug. 21. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!