Oroszországban most is blokkolva van az Instagram?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy ez részben politikai kérdés is, végül emellett a kategória mellett döntöttem. Még tavasszal lehetett arról olvasni, hogy Oroszországban "elérhetetlenné teszik" az Instagramot. Kiváncsiságból rákerestem random orosz kisvárosokra helyszín szerint, ahonnan biztosan nem influenszerek/külföldiek posztolnak, hanem random átlagos helyiek, és bizony elég nagy az aktivitás... Ennyien használnak arrafelé VPN-t, vagy ezt a blokkolást azóta felfüggesztették?2022. aug. 17. 09:30
1/6 anonim válasza:
Bár magyarországon is blokkolva lenne a tiktokkal együtt
2/6 A kérdező kommentje:
1
Szabadon dönthetsz arról, hogy nem látogatod ezeket a platformokat. Engem pl. nem érdekel a Forma-1 és mégsem akarom betiltani. Pedig milyen veszélyes, mondhatnám.
Mellesleg pont arról írtam, hogy hiába van blokkolva, ugyanúgy használják, méghozzá általánosan széles körben. A kérdés a hogyan?
2022. aug. 17. 09:41
3/6 anonim válasza:
Igen, betiltottak, sot a Facebookot is. VPN -rol szoktak hasznalni oket.
4/6 anonim válasza:
Megválaszoltad magadnak a kérdést. Igen VPN-t használnak. A másik az nincs megtiltva hogy képeket készitsd még akkor is ha Oroszországban vagy. Csinálsz egy szelfit mittomén Moszkvában és hazajössz Magyarországra és kirakod instára. Ennyi. Nem mindegy hogy orosz ember él ott és neki van megtiltva vagy csak kirándulni mész.
5/6 A kérdező kommentje:
4
Szándékosan nem az Ermitázsra vagy valamelyik nevezetességre kerestem rá, ahol sok a turista, hanem ilyen Bázakerettye felső szintű települések orosz megfelelőjére és csak az elmúlt órából rengeteg posztot dobott fel. Ezek a hétköznapi emberek, családok, fiatalok, idősek. Ezek szerint ott ennyire a mindennapi élet része a VPN? Az iskolás gyerektől a nyugdíjasokig mindenki használja?
2022. aug. 17. 10:20
6/6 anonim válasza:
Igen, nagyon sokan hasznalnak VPN-t. A linkedin mar a haboru kitorese elott is reg blokkolva volt, megis sokan hasznaltak\hasznaljak. Arrol nem is beszelve, hogy egy csomo kulfoldi oldal leallitotta a mukodeset Oroszorszag teruleten, igy VPN nelkul sok tartalom elerese lehetetlen lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!