Melyik laptopot válasszam?
Figyelt kérdés
Addott két laptop de nem tudom melyiket érni meg jobban megvenni: Acer Nitro 5 (Ryzen 5) vagy Lenovo legion 5 (i5).
Válaszokat köszönöm. Sürgős lenne.
2022. aug. 16. 15:56
A kérdező szavazást indított:
Lenovo Legion 5
Acer Nitro 5
6 szavazat
1/3 grafno válasza:
Nekem nitro 5 (55uy asszem) van. I5, 2060gtx, 8gb, 512 ssd, van ennel erősebb spec, meg gyengebb is. Ha markat kerdezed akkor nem tudom. Ez 220-240körül volt kb 1,5 eve. Amire en hasznalom arra boven eleg ez a vas is.
2/3 anonim válasza:
Ez azért attól is függ melyik Ryzen5 és melyik i5..
3/3 anonim válasza:
Ha játék a cél (gamer laptopokról lévén szó, ez gondolom egyértelmű), akkor a GPU a legfontosabb. A nitro szériákba én úgy találtam, hogy alacsony-közepes TGP-jú változatok kerülnek, tehát vissza vannak fogva. A Legionokba mindig a maximum kakaót adják nekik.
Tehát azonos GPU esetén a legion, procitól függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!