Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha új ssd-re akarom áttenni a...

Ha új ssd-re akarom áttenni a windowst,nem fog kérni semmit?

Figyelt kérdés

Más kérdésem is van,előbb Kifejtem ezt. Tehát a gépet előre megcsináltan rendelten az ipontól,minden elő volt készítve. Angol oldalon olvastam,hogy van valami licensz,vagy termékkulcs,nem tudom értelmezni teljesen. Szóval nem fog valamit kérni újratelepítéskor ha egy új ssd-re megy,használhatom szabadon? Mert semmi ilyenem nincs. Van microsoft fiók de újratevéskor hogy jegyzi meg,hogy én vagyok?

Aztán ha újratevés van,utána a játékokat is újra kell telepítsem akkor is, ha azok hdd-n vannak ugye? Mert ettől kapok agybajt,még melléje a launchereket is le kell tölteni,steam,origin stb,újra bejelentkezni,biztonsági kódot beírni,ahh

Még sose csináltam ilyet szóval nézzétek el,hogy fogalmatlan vagyok. Majd egy infós csávót kérek meg hogy csinálja meg amúgy is.

2022. aug. 12. 16:01
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha digitálisan aktivált licenszed van a géphez (pl. rendszerrel együtt vetted), akkor magától aktiválódik.

Ha az SSD mérete legalább akkora, mint a HDD volt, akkor egyszerűbb lehet klónozni a HDD-t (Ez egy az egyben átpakolja az egész HDD-t az SSD-re, rendszerrel és programokkal együtt)

2022. aug. 12. 16:06
 2/8 A kérdező kommentje:

Most találtam egy ilyet.

Az aktiválási módszer attól függ, hogyan vásárolta meg a Windows 10-példányát.

Windows 10 rendszerrel telepített számítógép vásárlása

Termékkulcs

A termékkulcsot megtalálja az eszköz csomagolásán, vagy akár az eszközhöz mellékelt eredetiséget igazoló tanúsítványon

Akkor nekem termékkulcs van nem digitális licensz. Ez remek

2022. aug. 12. 16:28
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem elegendő az információ.

XP-d van,vagy win7-ed?

Asztali vagy laptop?

Új gép vagy régi?

Újonnan vennéd vagy használtan?

2022. aug. 12. 16:53
 4/8 A kérdező kommentje:

10 van

Asztali

Új

Mit vennék újonnan? Vagy azt akartad kérdezni,hogy a gépet használtam vettem-e? Mert nem. És az ssd amire át akarom tenni a win-t,az is új lenne

2022. aug. 12. 16:58
 5/8 A kérdező kommentje:
Előkerestem,van cd,meg termékkulcs,akkor elvileg jó vagyok
2022. aug. 12. 17:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha jelenleg aktivált a win10 és digitális licenszel akkor elég klónozni vagy újratelepíteni és automatikusan beaktiválódik, (nem kell semmit megadni) ha nem ezt írja az aktivitásnál akkor azt mutasd.
2022. aug. 12. 17:46
 7/8 anonim ***** válasza:
2022. aug. 12. 17:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Ugyanez van nekem is
2022. aug. 12. 21:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!