Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik laptopot válasszam?

Melyik laptopot válasszam?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Laptopvásárlással kapcsolatosan fordulok hozzátok.

2 laptopot néztem ki magamnak, de nem tudok dönteni, hogy ár-érték szempontból melyiket érné meg jobban megvásárolni minimum 4-5 évre:

[link]

[link]

Válaszaitokat előre is köszönöm!

2022. aug. 11. 17:59
A kérdező szavazást indított:
1. Opció
2. Opció
Válassz mást. Leírom.
4 szavazat
 1/3 Noren1989 ***** válasza:

Mire kell alapvetően?

Mindkettő üti a gémer belépôszintet, de a vivobook csak 14inch-es...

Emellett: garikérdés miatt inkàbb dell/hp-t vàlasztanék, több asus teljesített màr a környezetemben kritikàn alul.

2022. aug. 11. 18:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyen távra gondolkodva (4-5 év) fontos, hogy a Strix G15 nyolcmagos.

Amúgy szerintem is még nézelődj és gondolkodj kicsit, lehet, hogy találsz még jobb ár/érték arányú gépeket is.

2022. aug. 11. 19:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Az elsőnél ezt fizeted meg: OLED kijelző, színhelyes kalibrálással, tökéletes feketék, brutális fényerő, ultraalacsony késleltetés, smearingmentesen.

Emellett viszont minden gyengébb benne. Még a videokártya is, 35W vs 90W-ból gazdálkodik. (Ennek fő oka a vivovook vékonysága, kis akksija, és a kis helyen elférő kis hűtésé, ami nem bírkózna meg magasabb fogyasztással, ennek okán magasabb hőtermeléssel.

Tehát kb photoshopozáshoz, videoszerkesztéshez, és picike játékhoz, nameg alapfunkciók.. fhúú. youtube, filmek, egyéb képi tartalmak valami isteniek egy oled kikelzőn!! Ezekben a vivobook lesz a nyerő. Minden másban viszont a gamer gépek.

2022. aug. 13. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!