Ellopták a Steam fiókom, hogy szerezhetem vissza?
Ha nem férsz hozzá ahhoz az email fiókodhoz amivel REGISZTRÁLTÁL a Steam-re, akkor búcsút inthetsz a fiókodnak. Be tudsz lépni a freemail fiókodba, amivel regisztráltál a Steamre? Mert akkor: [link]
Egyébként nem törték fel, hanem ellopták az adataidat amikor valami kamu skin stb. gambling oldalra beregisztráltál a Steam adataiddal.
Ilyenkor az első dolog a Steam fiók ellopása után az email fiókból való kizárás.
Ugyanis ha kizárnak az email fiókodból (is) akkor gyakorlatilag lehetetlen visszaállítani a Steam fiókot.
Úgy kezdődött az egész, hogy volt reggelre egy levél a fiókomban, hogy feltörték az emailem, gépemről lementettek minden adatot, megfigyelnek stb és elküldik az ismerősöknek ha nem fizetek bitconban nekik 500 dollárt, utána visszadnak mindent. Epic fiókom is ellopták, mivel email változtatást kértek itt is, de ezt már sikerült visszaszereznem.
Be tudok lépni a freemailre amire volt regelve a steam. De mikor be akartam lépni steamre azt írta, nincs ilyen cím regisztrálva. Kaptam is egy mailt, hogy megváltozott valami ****@***m.ru emailre.
Fizetni semmiképp se fizess, ezt táplálja ezeket a rohadékokat.
Amúgy ha van dobozos CD kulcsos játékod, amit a Steam -en aktiváltál, akkor van legegyszerűbb dolgod.
De Online vásárlásnál tudod igazolni megad ha küldesz bizonyítékot a tranzakciókról, amit csak te láthatsz. Vedd fel velük a kapcsolatot és majd megmondják.
Nem is értem sokan miért ragaszodnak annyira ahhoz a gagyi freemail -hez.
Egyetlen előnye van a gmail -hez gépes a .hu domén, de azt meg ki nem sz*rja le? A többi csak hátrány. Egy megbízhatatlan bughalmaz semmi más. A gamil -nél nincs jobb jelenleg. Persze ott ott érdemes beállítani a kétlépcsős azonosítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!