Laptop ipari védelme?

Amit én műhelyekben láttam, ott egyszerűen oldották meg: körbe bagyulálták az egészet folpack-al. Kijelzőt, billentyűzetet, mindent.
Szükség szerint ahol kellett a levegőzésnek rés, ott kivágták a "csomagolást".

"laptoppal kell konfigurálni"
Ezalatt azt érted hogy naponta/hetente 1x kell bekonfigurálni..? Aztán megy hónapokig. Laptopot meg elviszed az iroda szekrényébe.
Ha nonstop szükság van a gépre és webes konfigurálású akkor célszerűbb egy tablet. Ha meg win32 alkalmazás kell mindenképp akkor egy asztali gép egy csukott szekrényben ahova nem megy be a por, monitor is lehet üveg mögött, csak a billentyűzet egér lóg ki amit könnyű befóliázni és végső soron nemis túl drága (a géphez képest).

Egy használt laptopot olcsón megkaphatsz valamelyik szervizben, kicsit, könnyűt és erős házzal. Ilyenek a DELL, a Thinkpad és a HP.

Mennyit szánsz rá? Mert vannak a "Toughbook" kategóriás laptopok, mint pl ez:
Az ilyen bírja a port, nedvességet, ütést, stb. Cserébe baromi drága.

#4 vagyok, jobban belegondolva nem biztos, hogy különleges gépre lenne szükség, ha lehajtod a kijelzőt, amikor nem kell konfigurálni, egy kis fűrészportól amúgy sem megy tönkre, főleg ha nem a padlón van... Vannak kihajtható érintőképernyős gépek is viszonylag olcsón, ezt ki lehet tenni billentyűzettel lefelé:
Gyenge ugyan, de erre megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!