Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A Lenovo jó márkának számít...

A Lenovo jó márkának számít laptopoknál?

Figyelt kérdés

2022. aug. 7. 10:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Átlagos. Én nem szeretem.
2022. aug. 7. 10:20
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, jó márka. Igaz vannak gyengébb szériák, amik pl melegednek nagyon (gamer laptopba) viszont nekem van 2 thinkpadem is, mind kettő elég idős, de jól bírják a mai napig.
2022. aug. 7. 10:29
 3/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

marka az mint majdnem mindennel a legutolso szempont

hiszen nagy gyartok vannak piacokon leginkabb amiknek mindeg teljes paletet lefedo kategoriaik vannak

vagyis a legalja irodai es csucskategorias is

pl. Uzleti hasznalt (vagy ha megengedheted magadnak uj) laptopjai egyik legjobbak

barmely markanal a legolcsobbak 100ezer koruliek tobbsege szoszerinti hulladek vagyis a gyarto pusztan a profit miatt adja ki oket, nem pedig felhasznalok erdekei miatt

nagyon nagy szerencse kell ahoz hogy ennyiert turhetot fogj ki

manapsag sajnos igazan 150ert se nagyon vannak normalis ujak, kb. 200 tol indulnak (barmely marka)

hasznalt az mindeg mas tema

sokszor 3ad 4ed aron kapsz laptopokat akar hivatalos eladotol, garival szamlaval, pusztan hasznalt, kisse csunya lehet leginkabb, picit idos is lehet de amugy 4-5x erosebb lehet mint egy uj azonos arert

2022. aug. 7. 11:31
 4/9 Vortrex ***** válasza:
80%
Jó ár/érték arányú, én még nem csalódtam bennük
2022. aug. 7. 11:59
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindenkinek ment a plusz. Egyébként én régebben tabletből vettem Lenovot és jól bírta.
2022. aug. 7. 12:01
 6/9 lcadam ***** válasza:
50%
2022. aug. 10. 03:28
 7/9 gentoojedi ***** válasza:
66%
Attól h lenovo még nem jelent semmit, mint ahogy dellnél sem. De felhozhatnám példának az asust is. Az alap meg olcsóbb laptopjaik mindhárom márkának gyengék. Eltörnek pár év alatt a zsanérok, beszakadnap a portok megdöglik a kijelző meg ilyenek. Amik már minőségibbek azok mindhárom márkánál 300 ezer Ft felett kezdődnek, de inkább 400. Lenovónak kimondottan az üzleti szériás laptopjai prémium minőségűek, de az megfizethetetlen az átlag embernek. Ilyenkor szoktam javasolni a használt üzleti szériás laptopokat. 180-200 körüliek már teljesítményre is megfelelőek és a modernebb játékok is "megmozdulnak" rajta. Persze nem az intel vgasok.
2022. aug. 10. 08:59
 8/9 anonim ***** válasza:
52%

használt, 3-4 éves enterprise kategóriást érdemes venni, mert tartós. a consumer kategóriás szarjaik ugyanolyan szarok, mint bármelyik másik márkának.

ha újat akarsz venni, mindig nézd meg, hogy melyik márkánál a legjobb a szervíztámogatás. de ez egyébként minden másra is igaz.

2022. aug. 10. 20:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Termékkategória függő. A thinkpad az pl abszolút csúcs üzleti kategória még mindig.
2022. aug. 13. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!