Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan kell időbélyeget adni...

Hogyan kell időbélyeget adni a Binance APInak?

Figyelt kérdés
2022. aug. 4. 06:27
 1/10 anonim ***** válasza:

Millisecben. Lásd: [link]

Eddig nem jutottál el?

General Info... All time and timestamp related fields are in milliseconds.

Gondolom te az vagy aki itt szenved másik kérdénél is és nem tud becopyzni egy meglévő kódot úgy, hogy működjön... mért erőlteted ezt?

Nyilván mindenki így kezdi a programozást, de nem ír ki minden marhaságot gyk-ra. Olvasd el a doksit.

2022. aug. 4. 09:05
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem unod még?
2022. aug. 4. 09:05
 3/10 anonim ***** válasza:

F.73 kód továbbra is (mint azt egy kolléga szenzációsan felismerte egy másik kérdésednél). Szerintem fogd már fel végre, hogy nem neked való. Semmit nem értesz ebből.

Ez legalább a 3. v. 4. értelmetlen kérdésed. 0 illetve 0-t el sem érő programozói és informatikai tudással nem fog menni. Egyszereűen kevés (és bunkó is) vagy ehhez. Ha nem lennél ennyire bunkó talán lenne valaki aki segítene, de menthetetlen vagy. Egy ilyen összetett pénzügyi API használata nem neked való, amikor azt sem tudod, hogy mi az, hogy API és azt sem tudod, hogy egy programot hogyan kell elindítani. És megint bunkózhatsz mint a korábbi kérdéseidnél de ez az igazság.

Ebben a "szakmában" ekkora bunkót és ilyen tájékozatlan embert életemben nem láttam, pedig 25+ éve vagyok a szakmában. De ilyennel eddig még nem találkoztam.

2022. aug. 4. 10:08
 4/10 anonim ***** válasza:
Először be kell tenni a rákba a kódot, hogy az ollójával kitudja szedni a nyüveket belőle, utána mehet bele az időbélyeg :)
2022. aug. 4. 11:18
 5/10 anonim ***** válasza:
91%

Először is meg kell venni az időbélyeget a Postán. Utána fel kell ragasztani a requestedre úgy, hogy megnyalod a hátulját, így jól rá fog tapadni.

Ha nem jól teszed rá a bélyeget és leesik az optikai kábelen való átvitelkor, a Binance vissza fogja dobni a kérésedet. Tehát jól ragaszd rá, fénysebességgel utazik.

2022. aug. 4. 12:04
 6/10 A kérdező kommentje:
Kamu. Nem így kezdtem. Ti viszont az elejétől ilyenek vagytok. A stílusom a nektek adott válaszreakció. Azóta megoldottam másképp.
2022. aug. 15. 07:07
 7/10 anonim ***** válasza:
6: Nem, te kezdted az egyik hasonló kérdésednél. Ahol meg lett értelmesen mondva, hogy előbb tanulj meg programozni utána vágj bele ekkor falatba.
2022. aug. 15. 07:25
 8/10 A kérdező kommentje:
Senki sem írta hogy nem tudok programozni. Mármint rajtatok kívül ezt a hülyeséget csak ti találtátok ki trollválasznak rendes válasz helyett.
2022. aug. 15. 07:30
 9/10 anonim ***** válasza:
8: Nem mi találtuk ki, hanem látszik a viszont kérdéseiből. A mintakódot el se tudtad indítani. Most meg itt rugózol az időbélyegen, ami azért egy API-nál kb. annyira alp dolog mint az, hogy evés előtt ki kell nyitni a szánkat, hogy beférjen a kaja. Tényleg látszik, hogy lövésed sincs az egészhez.
2022. aug. 15. 07:35
 10/10 A kérdező kommentje:
Más nyelven tudok programozni azért nincs lövésem erről. Viszont javarészt csak az eltérő szintaktikát kell megtanulni. Ha neked lenne lövésed az egészről és nem csak egy szájkaratés gyakori huszár lennél, akkor tudnád. Igaz, akor válaszolnál és nem trollkodnál.
2022. aug. 15. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!