Hogyan kell időbélyeget adni a Binance APInak?

Millisecben. Lásd: [link]
Eddig nem jutottál el?
General Info... All time and timestamp related fields are in milliseconds.
Gondolom te az vagy aki itt szenved másik kérdénél is és nem tud becopyzni egy meglévő kódot úgy, hogy működjön... mért erőlteted ezt?
Nyilván mindenki így kezdi a programozást, de nem ír ki minden marhaságot gyk-ra. Olvasd el a doksit.

F.73 kód továbbra is (mint azt egy kolléga szenzációsan felismerte egy másik kérdésednél). Szerintem fogd már fel végre, hogy nem neked való. Semmit nem értesz ebből.
Ez legalább a 3. v. 4. értelmetlen kérdésed. 0 illetve 0-t el sem érő programozói és informatikai tudással nem fog menni. Egyszereűen kevés (és bunkó is) vagy ehhez. Ha nem lennél ennyire bunkó talán lenne valaki aki segítene, de menthetetlen vagy. Egy ilyen összetett pénzügyi API használata nem neked való, amikor azt sem tudod, hogy mi az, hogy API és azt sem tudod, hogy egy programot hogyan kell elindítani. És megint bunkózhatsz mint a korábbi kérdéseidnél de ez az igazság.
Ebben a "szakmában" ekkora bunkót és ilyen tájékozatlan embert életemben nem láttam, pedig 25+ éve vagyok a szakmában. De ilyennel eddig még nem találkoztam.

Először is meg kell venni az időbélyeget a Postán. Utána fel kell ragasztani a requestedre úgy, hogy megnyalod a hátulját, így jól rá fog tapadni.
Ha nem jól teszed rá a bélyeget és leesik az optikai kábelen való átvitelkor, a Binance vissza fogja dobni a kérésedet. Tehát jól ragaszd rá, fénysebességgel utazik.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!