Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Megéri Windows 11-re váltani?

Megéri Windows 11-re váltani?

Figyelt kérdés
Kész termék már, nem lesz bug-os?

2022. aug. 3. 23:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Félkész, mint amilyet szokott a Microsoft kiadni. Nekem éppen jó a Windows 10.
2022. aug. 3. 23:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Úgy ahogy az #1 válaszoló írta a Windows 11 még félkész állapotban van. Én személy szerint adtam a windows 11-nek is esélyt, de nem találtam előrehaladottabbnak mint a windows 10-et. Sajnos sok helyen baj van vele, például az egyik dolog ami miatt vissza váltottam windows 10-re az volt, hogy nem lehetett fájlokat a tálcán keresztül áthúzni egy másik fájlba vagy adott programba. Ezt úgy értem, hogy videóvágó programot használtam és nem tudtam belehúzni a videókat a programba mert a tálcán lévő áthúzás egyszerűen nem működött, minden videót egyenként be kellett olvassak a programba és úgy használjak.

A másik pedig, hogy ha egy fájlnak a tulajdonságait meg szeretnéd nézni, akkor jobb klikk egyből nem fogja előhozni neked a tulajdoságok menüpontot, hanem rá kell menj, hogy továbbiak és majd ott megtalálható a tulajdonságok menüpontot. Tudom nem nagy dolgok de nem a megszokottak.

Tehát ha egy kicsit újítani szeretnél akkor nyugodtan rátelepítheted, de másképp nem éri meg még váltani. Majd idővel mikor teljes lesz a Windows 11.

2022. aug. 4. 00:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Talán majd jövőre..
2022. aug. 4. 00:51
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Előnyei minimálisak, mondjuk hátrányokat sem nagyon tapasztaltam. Leginkább azt mondanám, hogy teljesen fölösleges váltani.
2022. aug. 4. 07:42
 5/9 anonim ***** válasza:
60%
Nem. A 11 még a 10-nél is rosszabb, pedig az nem kis teljesítmény. Ki tudja, lehet, hogy fog még javulni, de a Micro$oftot ismerve valószínűleg inkább rontani fognak rajta.
2022. aug. 4. 07:57
 6/9 anonim ***** válasza:
68%
Tényleg rosszabb, és feleslegesen nagy teljesítmény vár el az op. rendszer. :)
2022. aug. 4. 08:06
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mesterségesen nagy a gépigénye. Az én gépem se kompatibilis vele, pedig nem annyira régi, mindenre bőven jó.
2022. aug. 4. 09:21
 8/9 anonim ***** válasza:
27%
nem az én gépem tömkrement tőle
2022. aug. 4. 13:49
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően semmivel nem nyujt többet mint a 10.
2022. aug. 4. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!