Milyen jó és megbízható működésű egerek vannak max 5 ezer Ft-ig?
Már volt vagy 5-6 egerem és mindegyiknek van baja az 1500 Ft-ostól a 30 ezer Ft-osig, volt már logitech, genius, evga, trust. Már eléggé kezd elegem lenni. Vagy duplaklikkessé válik 1-2 éven belül, vagy a görgő görget összevissza.
Nekem a túl nagy egerek sem kényelmesek. Vezeték nélküli se jöhet szóba.
Köszi!
Kmomolyan azért vettél új egereket (tekintve itt leginkább a "30 ezer forintosra"), mert 1-2 filléres alkatrészt derogál kicserélni, ha elkopik?
A trust vackait inkább kerüld el jó messzire!
2. Nem mindenki dolgozó ember, vannak diákok is, akiknek csak erre telik :D
Én kockulni és böngészni használom, nekem tökéletes. Van, akinek ennyire telik a büdzséje. :)
6. Szerinted bármelyik számítógép bolt szívesen szerelget ilyen mikro-nano alkatrészeket egy egérben :D ? Na neee..
Mert máris nem felel meg számodra az 5 ezer forintos kritérium. Akkor neked mennyiért éri meg egeret venni? De most komolyan, szerinted egy diáknak pl mennyi a költségvetése? Aki kockul is :D Hát nem százezrek vagy milliók.
Idézd be kérlek, hogy hol írtam, hogy nem felel meg a keret.
"Szerinted bármelyik számítógép bolt szívesen szerelget ilyen mikro-nano alkatrészeket"
Mikro, nano? El vagy tévedve, kisfiam.
8. Lol, kisfiam? Azért bunkónak nem kéne lenni. Ha nem írom ide hogy ő vagyok, már kisfiú vagyok? *Sad noises*
Miért, nem kisebb alkatrészről volt szó? A másik, küldtem volna nem Trustot is, de 5E felett vannak, ezt írta ide, mint keret.
*nő
Persze, a billentyűzet is ellehetetlenít azért egy pöppet.
Kérdező, találtál valamit? PCX oldalán van sok lehetőség nézelődni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!