Ma reggel 9 óta amilyen programban bent vagyok azt ott alul a tálcán nem mutatja. Mitől csinálja ezt? Elnyomtam valamit?
Figyelt kérdés
Sehogyse.Újraindítottam meg minden de nem csinál semmit.Vírusom van?Vagy mit állíthattam el?Lécci segítsetek.Jah és ha lerakom a tálcára akkor se mutatja ki szóval megse tudom utána nyitni azt az oldalt.:S Segítsetek!2008. dec. 21. 11:01
1/3 anonim válasza:
Hát valamit biztos elnyomtál a vezérlőpultban próbáld meg vissza állítai mert ott va tálca beállítások de szerintem az f1-az f12-ig valamelíiket nyomhattad meg magátol em megyel vagyis meg lehet csinálni próbálkozz SOk Sikert!
2/3 A kérdező kommentje:
Nem sikerül.Seholse.Végig nyomkodtam az f1-től az f12-ig de semmi.Közbe frissítettem is.Már egy hete nincs semmi ott lent.Senki nem tudja mi lehet a baja(baráti körömben).Légyszíves ha pontosabban letudnád írni,hogy a vezérlőpultba hol akkor nagyon nagy segítség lenne.De azért köszi a válaszodat.
2008. dec. 25. 19:22
3/3 anonim válasza:
Net kábel ki :) csökkentet módban vírus irtás , kém vírus irtás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!