Mi lehet a gond bekapcsolatam a gépet és ezt csinálja?
Figyelt kérdés
Minden adatom tökéletesen megy! De mappát se tudok létrehozni és tulajdonságokat nézni a meghajtóm az ez a gépben. Illetve mint képen van nem is jelzi a meghajtók kapacitását.
+ ha mappát akarok létrehozni ezt írja (kép)
Asztali Ablakkezelővel lenne a gond?
2022. júl. 31. 14:51
1/15 anonim 

válasza:

Kapcsold ki.
Húzd ki a konnektorból.
10 perc múlva kapcsold be. Utána próbálkozz.
2/15 A kérdező kommentje:
Miért az mit segít ? :D
2022. júl. 31. 14:53
3/15 anonim 

válasza:

Bitlockeres meghajtóknál van néha ilyen beakadás (pl. lehet nem indult el jól egy szolgáltatás), egy restart meg szokta oldani.
4/15 A kérdező kommentje:
2022. júl. 31. 14:57
6/15 A kérdező kommentje:
Az hogy ez a gépbe nem látom a meghajtót ( képen is látni a hibát)
Illetve sehol nem tudok mappát létrehozni mert azt írja hogyy " Az elem tulajdonságai nem érhetők el"
2022. júl. 31. 15:49
7/15 anonim 

válasza:

Mert nem ott kell mappát létrehozni, hanem először be kell lépni valamelyik "Helyi lemez"-be és ott létrehozni egy mappát... 🤓
8/15 A kérdező kommentje:
Nyilkván hülye nem vagyok. A kép kedvért fotóztam úgy hogy érthető legyen.
2022. júl. 31. 17:19
9/15 anonim 

válasza:

Nem lehet hogy vendég felhasználóval vagy belépve? Esetleg nem aktivált a windowsod?
10/15 A kérdező kommentje:
Aktív a win. Illetve ellenőriztem rendszergazda vagyok.
Csináltam másik fiókot is akkor is ez van.
2022. aug. 1. 08:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!