Két laptop összekötése? Milyen kábel kellene hozzá ?
Figyelt kérdés
az egyiket monitornak használnám2022. júl. 30. 22:07
2/23 anonim válasza:
Az attól függ.
Senkit nem akarok megijeszteni, de én egyszer összekötöttem két gépet egy USB wormhole switch kábellel...
3/23 anonim válasza:
"az egyiket monitornak használnám"
Tudomásom szerint ezt nem lehet megoldani.
4/23 anonim válasza:
Laptopon nincs video input, csak output, úgyhogy ezt nem tudom megcsinálni.
5/23 anonim válasza:
Ezt csak szoftveresen tudod megoldani. pl. Így [link]
6/23 A kérdező kommentje:
Kár, akkor mindenképp kell egy monitor.
Mert van egy régebbi samsung lcd tv-m de arra csak kivetiteni tudnám ugye ami a laptopon van.
De nekem ugy kellenehogy ilyen kiterjesztett modba legyen . egyiken nézzem a doksikat, másikon meg a programba dolgozzak
2022. júl. 31. 08:49
7/23 A kérdező kommentje:
2022. júl. 31. 09:35
8/23 anonim válasza:
HDMI to Scart átalakító létezik de mivel csak egy irányba működik figyelj oda hogy melyiket veszed meg. (Létezik Scart to HDMI)
9/23 anonim válasza:
TV-en kétféle monitor bemenet is van. Elképzelhető hogy olyan átalakító is van ami a HDMI ből monitor bemenetre konvertál. (Nekem van egy olyan ami monitor kimenet ből HDMI re konvertál)
10/23 anonim válasza:
(figyel oda, mert általában egy irányba működnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!