Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan rakjak át videót...

Hogyan rakjak át videót telefonról laptopra usb kábel nélkül?

Figyelt kérdés

2022. júl. 27. 18:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%
Bluetooth?
2022. júl. 27. 18:16
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Wifi-n, keresel valami FTP szerver appot Play-en.
2022. júl. 27. 19:21
 3/11 Szirty ***** válasza:
Én hálózaton keresztül szoktam (WiFi). De BT-n is lehet csak lassabb.
2022. júl. 27. 19:38
 4/11 anonim ***** válasza:
Google drive-ra feltöltöd majd a gépen le. Én így szoktam fényképeket archiválni vagy zenét másolni a telefonomra. Nekem kényelmesebbnek és gyorsabbnak tűnik, mint egy FTP szerverrel vacakolni.
2022. júl. 27. 19:41
 5/11 Szirty ***** válasza:
51%
Ha a szobából a konyhába úgy lehetne gyorsabban eljutni hogy felutazol Bécsbe akkor úgy csinálnád ugye? :)
2022. júl. 27. 20:49
 6/11 SIDLER22 ***** válasza:
2022. júl. 27. 21:26
 7/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Vigyázz google drive-val, mert tömörítés nélkül egy filmet feltenni nem igazán fogsz tudni. Tömörítés következtében a kép és videó, esetleg hang fájlok minősége számottevően romlik. Vacak lesz a kép. Inkább a bluetooth a jó megoldás. Manapság minden laptopnak van, csak meg kell találni.

Igazából, manapság minden telefon töltő olyan, hogy az egyik végét a telefonba, a másikat pedig a laptopba dughatod, és azzal is áttehetőek a filmjeid.

A telefontöltő kábel alkalmas adatátvitelre.

Miután a filmjeid átkerültek, a telefont le kell csatlakoztatnod a laptopról szoftveresen, mielőtt kihúzod a laptopból. Összedugásnál többnyire nem kell semmit se csinálni, de ez operációs rendszer függő.

Elméletileg az adathordozókat - mint ami a telefonodban is van - ki kell adni, mert tönkre tudnak menni. Ha nem tudsz ,,Kiadás" gombot nyomni a laptopodon, akkor csak kikapcsolod a laptopot, és utána már kihúzható a telefonod veszély nélkül.

Érdemes egy fiatal személyt tartani a közelben, mert lesz hozzá érzéke.

2022. júl. 31. 23:00
 8/11 SIDLER22 ***** válasza:
Engem érdekelne ez a Google Drive-os tömörítés hogyan működik. Amit itt leírtál az alapján a Google Drive a feltett anyagot veszteségesen tömöríti. Vagyis például, ha egy zip fájlt töltök fel akkor letöltésnél hibás lesz a zip fájl? Vagy mondjuk egy txt-nél hiányozni fognak betűk a szövegből? Vagy hogy kell ezt elképzelni?
2022. aug. 2. 04:13
 9/11 anonim ***** válasza:
Kedves nyolc, egy videófájlt akár hogy is próbálsz zip-be tömöríteni, nem lesz tömörebb. Próbáld meg :)
2022. aug. 2. 04:28
 10/11 SIDLER22 ***** válasza:

Nem próbálom meg mert tudom, hogy nem lesz kisebb. Videófájlokkal és tömörítőkkel foglalkozok napi szinten. Tudom, hogy hogyan működik egy tömörítő vagy egy videó/hang kodek.

De te azt mondtad most itt, hogy a google drive, kb mint a Messenger transzkódolja a videofájlt és letömöríti kisebb bitrátára.

2022. aug. 2. 04:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!