Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kompakt, gyors, üzleti laptop...

Kompakt, gyors, üzleti laptop 300.000 alatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Régebben belépő gamer laptopokat vettem, de mára egy inkább gyors, kompakt gépre lenne inkább szükségem a munkám miatt. Az sem baj, ha azért nem a legalapabb a 3D-s teljesítménye. Mit ajánlanátok? A büdzsé 250.000 környéke, ha alkalmi vételről lenne szó, 300-ig is elmennék.

2022. júl. 25. 16:43
 1/3 A kérdező kommentje:

Eddigi befutó:

[link]

2022. júl. 25. 16:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez egyrészt több mint 250e Ft, másrészt azt írod, hogy "nem a legalapabb a 3D-s teljesítménye".

Én üzletit nem találtam, csak ezeket (260e-re emelve): [link]

2022. júl. 26. 08:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen, kicsit kitoltam a határokat, mert úgy látom nehéz lett volna beleférni az összegbe. Még 300k is necces, de azért nyit pár új lehetőséget. Köszi a fáradozást!
2022. júl. 28. 09:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!