Miért nem játsza le a Suzuki Ignis az írott CD-t?

Mert nem mp3 lejátszó van benne, hanem sima audio CD olvasó.
Audioban írd meg a lemezt, ne tömörítve mp3-ban.

A 2007-es évjáratban csak a full felszereltségben volt mp3 lejátszós fejegység. Gondolom a tied is csak sima CD-t tud olvasni, tehát audioCD-ként kell kiírnod.
Ja, és sima CD-t használj, mert még az újraírhatót sem viszi.

Vegyél bele új autórádiót ami már le tudja játszani azt a CD-t..
Ezzel legalább a kocsi értéke is megduplázódik. 😃
A válasz nagyon egyértelmű. Annak lejárt az ideje. Sima 1 slottos 10" kijelzős eszközök vannak manapság USB bevitellel. 4b-s USB stiftre ráfér 8 óra hanganyag, és nem olyan drága a cucc, csak jó helyen keresd.
Még vámot se kell hogy fizess érte jön, amennyiért árulják!

#7: Ha a gyári fejegységet kioperálja, az baromi rondán fog kinézni, ráadásul a kormányon lévő vezérlőgombok sem fognak menni.
Nekem 2007-es Swift volt, az sem játszott mp3-at, de megoldottam annyival, hogy vettem egy transmittert. Azt csak be kell dugni a szivargyújtóba és tud lejátszani zenét USB-ről, memóriakártyáról és bluetooth-ról is, utóbbi kihangosítóként is műxik.

régóta van suzukihoz is vezérlő kábel, összedugod és beprogramozod, mit mivel használjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!