Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem játsza le a Suzuki...

Miért nem játsza le a Suzuki Ignis az írott CD-t?

Figyelt kérdés
Van egy 2007-es Suzuki Ignisünk amiben gyári fejegység van. (Rádió és CD van csak) Nem szeretnénk lecserélni a fejegységet, de CD-t akarunk hallgatni. Windows 10-ben megírtam egy hanglemez CD-t mp3-ban, és nem játsza le. Tudnátok segíteni? Köszönöm

2022. júl. 22. 09:05
 1/10 anonim ***** válasza:
17%
Vidd vissza és kérd hogy garanciában cseréljék vagy frissítsék.. :P
2022. júl. 22. 09:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem mp3 lejátszó van benne, hanem sima audio CD olvasó.

Audioban írd meg a lemezt, ne tömörítve mp3-ban.

2022. júl. 22. 09:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem tudja alapból lejátszani az mp3-at. Van ilyen. Írd meg audio cd formátumba. Igaz, hogy így egy cd-re csak egy lemez fér, de azt biztosan le fogja játszani(ha boldogul az írott cd-vel).
2022. júl. 22. 09:16
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
CD lejátszó az NEM mp3 lejátszó! Hangként kell kiírjad, azaz lemezenként 80 perc a limit.
2022. júl. 22. 09:34
 5/10 anonim ***** válasza:

A 2007-es évjáratban csak a full felszereltségben volt mp3 lejátszós fejegység. Gondolom a tied is csak sima CD-t tud olvasni, tehát audioCD-ként kell kiírnod.

Ja, és sima CD-t használj, mert még az újraírhatót sem viszi.

2022. júl. 22. 10:49
 6/10 anonim ***** válasza:
28%

Vegyél bele új autórádiót ami már le tudja játszani azt a CD-t..

Ezzel legalább a kocsi értéke is megduplázódik. 😃

2022. júl. 22. 13:45
 7/10 Mostmondjammeg válasza:

A válasz nagyon egyértelmű. Annak lejárt az ideje. Sima 1 slottos 10" kijelzős eszközök vannak manapság USB bevitellel. 4b-s USB stiftre ráfér 8 óra hanganyag, és nem olyan drága a cucc, csak jó helyen keresd.

[link]

Még vámot se kell hogy fizess érte jön, amennyiért árulják!

2022. júl. 22. 19:03
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

#7: Ha a gyári fejegységet kioperálja, az baromi rondán fog kinézni, ráadásul a kormányon lévő vezérlőgombok sem fognak menni.

Nekem 2007-es Swift volt, az sem játszott mp3-at, de megoldottam annyival, hogy vettem egy transmittert. Azt csak be kell dugni a szivargyújtóba és tud lejátszani zenét USB-ről, memóriakártyáról és bluetooth-ról is, utóbbi kihangosítóként is műxik.

2022. júl. 23. 09:42
 9/10 anonim ***** válasza:
#8. Ha egyáltalán van a kormányon gomb... Én először szintén FM transtmitterrel kezdtem, hangminőséhe nem volt jó, és a kezelése is problémás. Vettem inkább rendes autórádiót ami BT-s, telefon rácsatlakozii, örül.
2022. júl. 23. 10:16
 10/10 Mostmondjammeg válasza:

[link]

régóta van suzukihoz is vezérlő kábel, összedugod és beprogramozod, mit mivel használjon.

2022. júl. 23. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!