Külső tárolóra lehet játékot tenni?
Figyelt kérdés
Elég kicsi a laptopom tárhelye, úgyhogy kb. semmi sem fér rá. Van viszont egy külső tárolóm, és nagyon szeretnék simsezni. Úgy működne a játék, hogy telepítem és áthelyezem a külső tárolóra?2022. júl. 10. 14:43
1/8 A kérdező kommentje:
És ha igen, feltelepítem a gépen és átmásolom vagy már oda telepítem?
2022. júl. 10. 14:45
3/8 anonim válasza:
Közvetlenül a külső eszközre kell telepíteni, mert ha kimásolod a telepítési mappát a belső meghajtóról, nem fognak vele módosulni a rá való hivatkozások és nem fog elindulni.
5/8 anonim válasza:
Játéktól függ, de általában csak akkor működik, ha eleve oda telepíted. Menni fog, de jóval lassabban, mert az USB átviteli sebessége kisebb, mint az SSD-é. Külső tárolóra inkább adatfájlokat, azaz filmeket, zenéket, telepítőket érdemes átrakni.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2022. júl. 10. 17:07
7/8 anonim válasza:
Játékfüggő is. Van amelyik szinte mindent betölt előre, ott csak a betöltési idő lesz nagyobb. Ugyanakkor van amelyik szinte használhatatlan lesz, mert pl. a pálya egy részére nem tudsz elmenni, mert még mindig csak tölt. Vagy a textúra menet közben tölt be, stb.
Amúgy egy USB3.0 sok mindenre elég, nem kell aggódni ha az megvan. Arra ügyelj, hogy főleg régebbi gépeken nem mindegyik USB csatlakozó tudja a 3.0-át.
8/8 A kérdező kommentje:
Közben feltelepítettem rá a simset és tökéletesen működik, köszi a válaszokat!
2022. aug. 1. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!