Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha Youtube-ra nem lehet...

Ha Youtube-ra nem lehet filmeket sorozatokat feltölteni akkor, hogy lehet az, hogy egyes filmek, sorozato mégis elérhetőek ott?

Figyelt kérdés
2022. júl. 6. 11:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
Úgy, hogy az ő védelmi rendszerük sem tökéletes.
2022. júl. 6. 11:27
 2/12 A kérdező kommentje:
Ok, csak vannak filmek amik pl már évek óta elérhető több ezren nézték meg, és valahol meg olvasom hogy rögtön szűrik és tiltják az illetőt aki feltölt sorozatot filmet.
2022. júl. 6. 11:28
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Én amikor először próbálgattam ,hogyan lehet feltölteni, egy videoklip volt a gépemen éppen. Privátban töltöttem fel, senki nem láthatta. Szinte azonnal eltüntették, jött a figyelmeztetés. Azt nem veszik észre, amit nem akarnak.

A filmek egy részét a jogtulajdonosok töltik fel, ha már semmi egyéb bevételt nem remélnek tőle. De ez messze nem minden filmfeltöltésre magyarázat, tudom.

2022. júl. 6. 11:39
 4/12 anonim ***** válasza:
Sztem függ attól hogy ki gyártotta és milyen népszerű a film. Pl egy mostani disney filmet nem fogsz youtube on megtalálni de egy 20 éves filmet egy kisebb stúdiótól már esélyesebb.
2022. júl. 6. 11:44
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor trükközni is szoktak, például tükrözéssel vagy kép a képben lejátszással ami meg tudja kerülni az automatikus tartalomszűrőt. Van, ami egyszerűen átcsúszik az automatizált rendszeren, és a jogtulajdonos még nem vetette le.

Pusztán azon az elven, hogy 'bezzeg más is feltölti, akkor én is' nincs értelme elkezdeni ezzel szarakodni, mert a végén a szerzői jogi figyelmeztetésnél úgyis csak te szívod meg. A 3. figyelmeztetésnél törlik a csatornát, és a teljes tartalmát.

2022. júl. 6. 11:54
 6/12 A kérdező kommentje:

Pl a Pókember új részét gondoltam feltöltöm ami ncore-ról szedtem le :D

Vagy a stranger thingset

2022. júl. 6. 12:21
 7/12 A kérdező kommentje:
Német sorozatot is láttam hogy fent van már évek óta, az új részük is
2022. júl. 6. 12:21
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy le lesz tiltva, kár elkezdeni. Arról nem beszélve hogy illegális feltöltés és szerzői jogot sért. Ha nem távolítaná el a youtube hanem feljelentene a jogtulaj, te pedig fizethetnél pár ezer dollárnyi büntetést, gyorsan elmenne a kedved az ilyen netes jótevő szereptől.
2022. júl. 6. 12:26
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Miért akarod youtubera feltölteni? Ha valaki illegálisan akarja megnézni akkor úgy is le fogja tölteni vagy ncore ról vagy más torrent platformról.

Jobb esetben a contentID megfogja és letiltja, Fölöslegesen teszed ki magad több száz ezres bírságoknak

2022. júl. 6. 12:31
 10/12 A kérdező kommentje:
Jól van, csak egy gyors kérdés volt, mert nem értettem hogy akkor hogy lehetnek fent régebbi meg mostani filmek is a youtube-on magyarul angolul amit magánszemély tölt fel.
2022. júl. 6. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!