Ha Youtube-ra nem lehet filmeket sorozatokat feltölteni akkor, hogy lehet az, hogy egyes filmek, sorozato mégis elérhetőek ott?
Én amikor először próbálgattam ,hogyan lehet feltölteni, egy videoklip volt a gépemen éppen. Privátban töltöttem fel, senki nem láthatta. Szinte azonnal eltüntették, jött a figyelmeztetés. Azt nem veszik észre, amit nem akarnak.
A filmek egy részét a jogtulajdonosok töltik fel, ha már semmi egyéb bevételt nem remélnek tőle. De ez messze nem minden filmfeltöltésre magyarázat, tudom.
Sokszor trükközni is szoktak, például tükrözéssel vagy kép a képben lejátszással ami meg tudja kerülni az automatikus tartalomszűrőt. Van, ami egyszerűen átcsúszik az automatizált rendszeren, és a jogtulajdonos még nem vetette le.
Pusztán azon az elven, hogy 'bezzeg más is feltölti, akkor én is' nincs értelme elkezdeni ezzel szarakodni, mert a végén a szerzői jogi figyelmeztetésnél úgyis csak te szívod meg. A 3. figyelmeztetésnél törlik a csatornát, és a teljes tartalmát.
Pl a Pókember új részét gondoltam feltöltöm ami ncore-ról szedtem le :D
Vagy a stranger thingset
Miért akarod youtubera feltölteni? Ha valaki illegálisan akarja megnézni akkor úgy is le fogja tölteni vagy ncore ról vagy más torrent platformról.
Jobb esetben a contentID megfogja és letiltja, Fölöslegesen teszed ki magad több száz ezres bírságoknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!