Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Akiknek uhd-s tévéjük van...

Akiknek uhd-s tévéjük van azok hogy oldják meg a filmezést?

Figyelt kérdés
vettünk egy UHD-s tévét, az érdekelne hogy lenne célszerűbb rá filmet vinni? számítógépet kötsem rá és úgy vagy külsővinyón? eddig kisebb méretű filmeket néztünk sima full hds tévén amik 5-10 gigát foglaltak és külső vinyóra rámásoltam és úgy filmeztünk, de most.. hogy nézem ezeket az uhds filmeket ncoreon irtó nagy helyet foglalnak, 50-80 gigás.
2022. jún. 29. 14:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A 8-asnak igaza van, UHD-hez már valószínűleg külső SSD kell. Én múltkor külső vinyóról néztem full HD videót, bele akartam tekerni kb. 16x-os sebességgel, de csak kb. 2x-esen sikerült, mert nem ment át annál gyorsabban az adat.
2022. jún. 29. 18:16
 12/16 anonim ***** válasza:
Ja hát aki tekergetni akar az ne csodálkozzon. Az okos TV annyira okos hogy csak úgy lehet tekerni hogy gyorsítva játsza le konkrétan. Értelmes lejátszók x időközt lépkednek, és a 16K videót is lehet tekerni floppy-ról lejátszva.
2022. jún. 29. 18:18
 13/16 A kérdező kommentje:
Hát.. a sima külső hddre vittem a 70 gigás filmet ami 2160p és elkezdtük nézni a filmet a 4k tévén, és akadt a film. Szóval ja valószínű gyenge egy sima külső hdd sajnos :/
2022. jún. 29. 19:48
 14/16 anonim ***** válasza:

Vagy a tévé, ha egy belépő szintű gyenge hardverű alaplapja van. Vagy szar a gyári lejátszó, ahogy írták.

Külső HDD-ről nézek 4k HDR+ tartalmakat Kodival, és sosem szaggatott.

2022. jún. 29. 20:09
 15/16 anonim ***** válasza:
54%

"Szóval ja valószínű gyenge egy sima külső hdd sajnos"

Nem, nem gyenge, továbbra is négyszer akkora adatátvitelre képes egy belépőszintű lassú HDD mint ami egy nagy bitrátájú 4K videóhoz kellene.

2022. jún. 29. 20:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha egy USB2 vagy rommá töredezett HDD lemezről van szó akkor nem csoda..
2022. jún. 29. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!