Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tpm-et engedélyezni hogy kell?

Tpm-et engedélyezni hogy kell?

Figyelt kérdés

Ez alapján csináltam: 82. opció működött csak)

[link]

Aztán ki is jött az amit modtt, hogy:

"A kompatibilis TPM nem található"

Azt írja, ezt így lehet orvosolni:

"A TPM engedélyezése

Ha engedélyeznie kell a TPM-et, ezek a beállítások az UEFI ÉS (PC belső vezérlőprogramja) segítségével kezelhetők, és az eszköztől függően változnak. Ezeket a beállításokat az Újraindítás Gépház > frissítés & biztonsági >helyreállítási > választva használhatja.

A következő képernyőn válassza az >Speciális beállítások hibaelhárítása lehetőséget,> UEFI belső vezérlőprogram Gépház> újraindítás lehetőséget a módosítások érvénybe lépéséhez. Ezek a beállítások az UEFI JELENÉRTÉK speciális,biztonsági vagy megbízható számításokat tartalmazó almenüiben vannak. A TPM engedélyezésére vonatkozó beállítás lehet Biztonsági eszköz,Biztonsági eszköz támogatása,TPM State,AMD fTPM kapcsoló,AMD PSP fTPM,Intel PTTvagy Intel Platform Trust Technology."

de ebből a half angolból kukkot sem értek. Persze eljutottam a helyreállítás fülre, de itt csak gép alaphelyzetbe állítása és speciális rendszerindítás (újraindítás most) van.

Na most akkor hogy kell?

2022. jún. 15. 00:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Tévedés. A Win 11 működik anélkül is, kijátszható ez a dolog, másrészt, abban az alaplapban kell lennie TPM-nek.

https://www.youtube.com/watch?v=os8oCQkfYZk

Itt megtalálható, hogyan kell beállítani a tpm-et.

Ha érdekel, hogyan telepítsd fel tpm nélkül, segítek. :)

2022. jún. 15. 19:13
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszi, majd később, egyelőre nem érdekel a windows 11, engem csupán érdekel hogy milyen a tpm.

Most dolgozom este 10-ig, hazaértem majd megnézem a videót amit küldtél.

Köszi

2022. jún. 15. 19:15
 13/15 anonim ***** válasza:
Rendben, és szívesen :) Jó munkát kérdező.
2022. jún. 15. 19:16
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi, működött. 2.0-ás tpm-em van.
2022. jún. 26. 14:31
 15/15 A kérdező kommentje:
Közben már a windows 11 is felkerült, felkínálta a gépház hogy ingyenesen frissíthetem :) Meg is lett.
2022. jún. 28. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!