Nem tudok bejovo hivasokat fogadni. Kimeno hivas es sms megy. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Elofizeteses SIM kartya
Tudok rola hivast inditani es smst fogadni, a feltoltes is megy (van rajta boven egyenleg es toltottem is meg ra)
Viszont ha hivnak azt mondja ilyen szam nincs. Viszont ha lejovok a halozatrol, akkor azt mondja az elofizeto nem kapcsolhato.
Ugyfelszolgalat annyit javasolt vegyem ki a SIM kartyat es tegyem vissza
persze ez semmit nem segitett
2022. jún. 14. 12:37
1/6 anonim 

válasza:

Hívásátirányítás nem aktív véletlenül? Valami fiktív, vagy már megszűnt telefonszámra?
2/6 anonim 

válasza:

"Elofizeteses SIM kartya"
Te erre milyen pénzt "töltöttél"?
3/6 A kérdező kommentje:
bocs, hulye vagyok, feltoltos
2022. jún. 14. 13:38
4/6 A kérdező kommentje:
Nics atiranyitas.
Utoljara kb ket hete fogadtam rajta hivast.
Az ugyfelszolgalat teljesen tehetetlen, mar a harmadik emberrel beszelek
2022. jún. 14. 13:39
5/6 anonim 

válasza:

Kérj egy másik SIM-et, vagy próbáld ki, hogy másik telóban is ezt csinálja-e. Ha igen, akkor telo reset, vagy új teló.
6/6 anonim 

válasza:

Nekem rettenetes halk, aztán időnként jó, kb. egy hete ezt teszi, egyébként négy éves, kiválóan fotóz, jó az internet, csak ezzel bosszant. Valami vírus volt talán, vagy mi ez? Bosszú, hogy nem veszek újat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!