Hány évente kell újraírni egy számítógépet? És lesz baja ha nem írjuk újra?
Újraírni egy számítógépet?
Mire gondolsz?
Eddig ez értelmetlen..
Szerintem újratelepítésre gondol. Én évente szoktam. Attól függ ki milyen intenzíven használja gépét, illetve barmolja össze a rendszerét mindenféle fölösleges sz@rsággal.
Maga az újratelepítéstől egyébként semmi baja nem lesz a gépednek.
Én nagyon gyakran szoktam, de ennek személyes okai vannak. Azt javaslom, hogy akkor szánd rá magad, ha a géped már érezhetően lassabb, mint azelőtt. Lehet karbantartást végezni bizonyos programokkal, amiktől újra gyorsabb lesz a géped, de a végtelenségig az sem megoldás. Nekem 5 év volt a rekordom úgy, hogy nem telepítettem újra, hanem karbantartó programokkal foltozgattam a sebeket, de a végén már az sem volt az igazi és akkor szántam rá magam az újratelepítésre. Kétségtelen, hogy számos problémát orvosol.
Hogy baja lehet e tőle? Nos legfeljebb csak hosszabb távon. Mondjuk olyasmire lehet számítani, hogy a vinyó élettartama rövidebb lesz a töredezettség miatt - ha nem töredezettségmentesítesz - mivel úgy többet kell ugrálnia az olvasófejnek és így hamarabb elhasználódik az. Ilyesmik vannak, de amúgy komolyabb kár nem igazán keletkezik.
09-19 17:27!
Pl melyikre gondolsz, " advenced systemcare??
Azon van 1 - 2 dolog.
nem linuxot használok
de egyre többen ajánlják azt szal meggondolandó
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!