Miért küldött a messenger egy automatikus választ az egyik csoportba, amit én le sem láttamoztam? Többi lent
Figyelt kérdés
Van egy csoport ahol 4-en vagyunk. Nem láttam, hogy hívást indítottak, nem is voltam telefon közelébe. De a messenger magától lerakta, és bekerült a csoportba ez a szöveg, mintha én írtam volna:
Most nem tudok csatlakozni.
Nagyon nem akarom hogy mégegyszer előforduljon hogy úgy legyen valami elküldve, hogy nem is én küldtem! Ez valami új frissítés? Hol tudom SOS kikapcsolni?
2022. jún. 13. 17:51
1/1 anonim válasza:
Nézd kérdező, ilyenről én még nem hallottam, sőt, magától nem küldhet semmi se így üzenetet, mármint, a messenger az biztos nem fog életre kelni és megírni azt amit "Tud" Szóval, ez nem a messenger volt, feltételezem, valakinek van hozzáférése a fiókodhoz, és ő írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!