Észre se vettem, de megtelt a gmail memóriám, így nem tudtam fogadni emaileket az elmúlt egy hónapan. Viszont jönnie kellett egy fontos emailnek. Meg tudom kapni valahogy?
Figyelt kérdés
Már töröltem dolgokat, így már nem jelzi, hogy nem tudok küldeni/fogadni emaileket, de nem küldi el az elmúlt hónapba beérkező emaileket. Mit tehetnék?2022. jún. 13. 01:11
1/5 anonim válasza:
Felveszed a kapcsolatot a levél küldőjécel, hogy küldje el mégegyszer
2/5 anonim válasza:
Szerintem is írj neki hogy küldje el ismét.
MIndig nézd hány % szabad helyed van és gondold el mekkora leveleket vársz stb
3/5 anonim válasza:
És ha fontos szakmai vagy magánlevelezésedet intézed a gmailen, akkor érdemes befizetni a száz gigás tárhelyre. Így pl. az androidos telódat is automatikusan tudod oda archiválni, ami elvesztés vagy műszaki hiba esetén szintén jól jön.
5/5 anonim válasza:
Van egy oldal (Google szolgáltatás) amelyet megnyitva azonnal felhozza a mellékletes leveleket, sorrendbe rendezve, pl. csökkenően, így gyorsan tudsz törölgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!