Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Helo! Nem nagyon értek a...

Helo! Nem nagyon értek a laptopokhoz ezért nem nagyon tudom, hogy "mobil intel 4 series express chipset family" típusú integrált videó kártya milyen teljesítménnyel rendelkezik? (tudok vele esetleg játszani is a gépen? "

Figyelt kérdés
2010. szept. 19. 11:09
 1/6 anonim ***** válasza:

az nem a videókártya, csak a chipset.

ha elárulod milyen laptopról van szó elmondom amit kérdeztél.

játszani ne laptopot vegyél..vagy ha aztakarsz akkor gaming laptopot bár annak 350+ kezdődik az ára..

laptopot nem játékra találták ki bár az én gépemben intel hd vga van és nfs shiftezek rajta:)

2010. szept. 19. 11:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Valszeg Intel GMA4500 lesz a videokártya. Mariózni lehet vele.
2010. szept. 19. 12:03
 3/6 anonim ***** válasza:

hülyeség hogy intel kártyával nem lehet játszani..

nem minden játék támogatja, pl colin dirt az nvidia-t v atit kér mást nem fogad el.

de ami nem ilyen azzal mind lehet játszani..

de nem értem h manapság miért hiszi mindenki hogy a pc csak játékra való?!

2010. szept. 19. 12:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Laptopok és notebookok, netbookok: ezeket nem játékra fejlesztették, ha túlhajtod, hamar tönkremegy. Játékokhoz komolyabb teljesítményű asztali gép kell.
2010. szept. 19. 15:11
 5/6 lilu8989 válasza:
igaza van az elöttem szólónak,az én gépem asztali,és így benne van 2 magos proci,160gb vinyo,2gb memo,és GEEFORCE 7400AS VIDI KARI.ezekkel szépen lehet játszani és jól.szerezd te is be:D
2010. szept. 19. 20:36
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, nekem egy HP Compaq 4510 Pro-m van nem is játékra vettem, csak kíváncsi vagyok, hogy unalom űzés céljából milyen játékok futnak el rajta... tudom is én mondjuk egy counter-strike 1.6 pl?
2010. szept. 20. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!