Ezen a gépen hogy futna az Assassin's Cered 4 Black Flag? Processzor: Intel Pentium Silver N5000 1.10Ghz Videókártya: AMD Radeon 530 (2gb) Ram: 8gb
Nem kell azért leharapni a fejét.
Mindent a legalacsonyabb beállításra húzva HD(720p) felbontason 30-35 fps kicsikarható belőle. Utána néztem a procinak az elmegy kategória, 2.7ghz ig megy az orajel, viszont a radeon 530 marha gyenge
Volt már hasonló kérdésed:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerde..
ott már a #3-as hozzászólásomban utaltam rá: hasonlítsd össze a játék rendszerigényeivel.
Elmondom hogyan találhatod meg: beírod a játék nevét és azt, hogy system requirements a keresőbe:
és az első találatok egyike (jelen esetben a második találat) a hivatalos oldalra vezet:
de a Steam-en is megtalálható:
"Processor Intel Core2Quad Q8400 @ 2.6 GHz or AMD Athlon II X4 620 @ 2.6 GHz
RAM 2 GB
Video card Nvidia Geforce GTX 260 or AMD Radeon HD 4870 (512MB VRAM with shader Model 4.0 or higher)"
az 1,1 GHz-es processzor (2,6 GHz-es vagy nagyobb kellene), és a Radeon 530-as videokártya (Radeon HD 4870 vagy erősebb kellene) gyenge erre a feladatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!