Hogyan tudok feliratot rakni a videókra?
Figyelt kérdés
Letöltöttem 100+ résznyi animét és hozzá a feliratot. Feliratot meg úgy tudom hozzáadni, hogy ugyanazt a nevet adom a résznek, mint a hozzátartozó feliratnak. Csak itt 100 fájl-al megcsinálni hosszas idő.2022. jún. 3. 19:20
1/3 anonim válasza:
Elindítod a videót, és ráhúzod a felirat fájlt a képre. Vagy Total Commander csoportos átnevezés.
2/3 anonim válasza:
20+ perceként kibírható szerintem, hogy egyet másol-beilleszt az ember
vagy rákeresel arra, hogy: batch rename
és átnevezed az egészet két lépésben (1x a felirat, másik a videó), csak arra kell figyelni, hogy jó sorrendben legyen
3/3 anonim válasza:
Total Commander csoportos átnevezőt használom erre a célra. Ha standard elnevezése vana videofájlnak (X.Y.Z.S01E01.X264.patyomkin
.mkv), akkor simán, ha meg benne van a címe is a résznek, akkor is megoldható ha sorba tudod tenni a video és feliratfájlokat is, 1:1 fájlnév másolással, csak kiterjesztést kell átírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!