Google drivera lehet zenéket is feltölteni?
Figyelt kérdés
Haveromnak vannak zenéi, kértem tőle, viszont annyi van h 200 kmre lakunk egymástól. Én felvetetettem a google driveot neki. Úgy emlékszem arra 15 gigáig lehet feltölteni? Na meg a letöltésnél egyesével tudom letölteni, vagy ki lehet jelölni h többet töltsön le magától?2022. jún. 2. 18:29
14/14 anonim válasza:
#13: Lehetni lehet, ameddig le nem törli onnan a Google:
"Ellenőrizhetjük a tartalmakat annak megállapítása végett, hogy nem ütköznek-e jogszabályba, vagy nem sértik-e a Programszabályzatunkat, és eltávolíthatjuk az olyan tartalmat, illetve megtagadhatjuk az olyan tartalom megjelenítését, amelyről okunk van feltételezni, hogy sérti az irányelveinket vagy a jogszabályokat."
Forrás: A Google Drive Kiegészítő Általános Szerződési Feltételei ( [link] )
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!