Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mitől ad ki hangot a gépem?

Mitől ad ki hangot a gépem?

Figyelt kérdés

Most vásároltam új gépet (high-end) de valamiért hangos. Profik rakták nekem össze szóval nem sufni built. A baj az hogy nem tudom honnan jön a hang. Cpu hűtő biztosan nem azt feltekertem 100%ra és semmi. Nem hiszem hogy a gépház hűtője ami amúgy egy silentium rg6v. Gondoltam hogy akkor a hdd a hangos de az sem lehet mert csak egy bizonyos játékkal áll fent a probléma (r6s) és az ssd-n van és le van töltve hdd-re is és ott is hangos

Ebből feltételeztem hogy a terhelés miatt a gpu hangos, de csak az r6 ban? A Forza Horizon 5 legmagasabb grafikán nem jelentett gondot, szóval az sem. Kezdek tanácstalan lenni. Valaki pls help. Még gyanítom a psu-t de vadonatúj szóval csak nem az a ludas. Ja és a hang egy magas hangú zúgás ami abbamarad amikor ki alt+tab-ozok az r6-ból. Fura

Előre is köszönöm a segítséget.

2022. máj. 31. 17:30
 1/8 anonim ***** válasza:
2022. máj. 31. 17:35
 2/8 anonim ***** válasza:
nem lehet, hogy ez a hang a hangszóróból jön?
2022. máj. 31. 17:39
 3/8 anonim ***** válasza:
A videókátyád hűtőventillátora.
2022. máj. 31. 18:09
 4/8 A kérdező kommentje:

#1 Olvastam róla de nem tudom hogy valóban az e mert forza horizon 5 ben nem csinálta ami fura

U.I.: Azt vettem észre hogy a zaj kőveti hogy mi történik a képen. pl ha a kép felgyorsul akkor a hang is "felgyorsul" illetve elvékonyodik.

#2 nem lehet mert a kimenet fülhallgatóra volt állitva de az nem volt bekapcsolva (vezeték nélküli)

#kétlem mert már volt rossz ventillátorom de ez annál magasabb hang. és forza közben nem csinálja. fura

de egy benchmark teszt közben megint előjött szóval nem értem mi alapján válogat

2022. máj. 31. 18:52
 5/8 A kérdező kommentje:

#1 igazad van az lesz az.

Mit tudok ellene tenni, azt írják nem ártatalmas de ha már ennyibe került a minimum hogy jól fusson. Ezt gariba cserélik?

2022. máj. 31. 19:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Én biztos vagyok benne, hogy ez a hőmérséklet lesz, először is, nézzük meg a hőmérsékletet a cpu-nál, a gpu-nál, és aminél még lehet, utána megnézzük, hogy valóban ez a probléma, ha igen, akkor könnyű lesz helyrehozni.
2022. jún. 2. 17:02
 7/8 anonim ***** válasza:

"Én biztos vagyok benne, hogy ez a hőmérséklet lesz"

Részvétem. Kár, hogy nem.

"Mit tudok ellene tenni"

Gyakorlatilag semmit.

"ha már ennyibe került a minimum hogy jól fusson."

A működését ez semmilyen tekintetben nem befolyásolja.

"Ezt gariba cserélik?"

Próbálkozni lehet, de mint mondtam, a működését ez nem befolyásolja, működéséből fakadóan ilyen.

2022. jún. 2. 17:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Meglátjuk 7-es, ez a véleményem volt. Egy diagnosztika alapon futó vélemény, ami arra utal, mert hátha, netalántán túlságosan felmelegednek az alkatrészek, és a hűtőrendszer adja ki a hangot, ebből adódóan, lehetséges olyan megoldásokat alkalmazni, ami a hőmérsékletet is lejjebb viszi, és a hangot is elhalkítja.
2022. jún. 2. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!