Mitől ad ki hangot a gépem?
Most vásároltam új gépet (high-end) de valamiért hangos. Profik rakták nekem össze szóval nem sufni built. A baj az hogy nem tudom honnan jön a hang. Cpu hűtő biztosan nem azt feltekertem 100%ra és semmi. Nem hiszem hogy a gépház hűtője ami amúgy egy silentium rg6v. Gondoltam hogy akkor a hdd a hangos de az sem lehet mert csak egy bizonyos játékkal áll fent a probléma (r6s) és az ssd-n van és le van töltve hdd-re is és ott is hangos
Ebből feltételeztem hogy a terhelés miatt a gpu hangos, de csak az r6 ban? A Forza Horizon 5 legmagasabb grafikán nem jelentett gondot, szóval az sem. Kezdek tanácstalan lenni. Valaki pls help. Még gyanítom a psu-t de vadonatúj szóval csak nem az a ludas. Ja és a hang egy magas hangú zúgás ami abbamarad amikor ki alt+tab-ozok az r6-ból. Fura
Előre is köszönöm a segítséget.
#1 Olvastam róla de nem tudom hogy valóban az e mert forza horizon 5 ben nem csinálta ami fura
U.I.: Azt vettem észre hogy a zaj kőveti hogy mi történik a képen. pl ha a kép felgyorsul akkor a hang is "felgyorsul" illetve elvékonyodik.
#2 nem lehet mert a kimenet fülhallgatóra volt állitva de az nem volt bekapcsolva (vezeték nélküli)
#kétlem mert már volt rossz ventillátorom de ez annál magasabb hang. és forza közben nem csinálja. fura
de egy benchmark teszt közben megint előjött szóval nem értem mi alapján válogat
#1 igazad van az lesz az.
Mit tudok ellene tenni, azt írják nem ártatalmas de ha már ennyibe került a minimum hogy jól fusson. Ezt gariba cserélik?
"Én biztos vagyok benne, hogy ez a hőmérséklet lesz"
Részvétem. Kár, hogy nem.
"Mit tudok ellene tenni"
Gyakorlatilag semmit.
"ha már ennyibe került a minimum hogy jól fusson."
A működését ez semmilyen tekintetben nem befolyásolja.
"Ezt gariba cserélik?"
Próbálkozni lehet, de mint mondtam, a működését ez nem befolyásolja, működéséből fakadóan ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!