Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lehet-e barmilyen módon látni...

Lehet-e barmilyen módon látni egy embernek a facebook bejegyzéseit, ha eddig nyilvanos volt, de most atallitotta, hogy csak ismerősök lássak, viszont nem vagyok az ismerőse?

Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne, hogy lássam a bejegyzéseit.
2022. máj. 30. 15:26
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Szerintem pedig ez egy tök egyszerű feladat lehet
2022. máj. 30. 16:05
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted. A valóság viszont nem a te delíriumaid alapján működik.
2022. máj. 30. 16:09
 13/16 A kérdező kommentje:
Eleg szomorú
2022. máj. 30. 16:23
 14/16 anonim ***** válasza:
58%
Fordított esetben is ezt mondanád? Ha valami publikus, azért az mert a felhasználó közzé akarta tenni. Ha nem publikus, akkor az is okkal olyan, mert valaki nem akart mindent közzétenni. Vagy akár semmit, és nem szeretné ha a magánéletében vagy a szűkebb körére tartozó dolgokban más turkálna. Gondolom te sem mutatod meg másoknak a privát üzeneteidet pont azért, mert azok privát tartalmúak. Ugyanaz amit előled elrejtettek mert nem vagy ismerős, az számodra privát. Az oldalak pedig nem fognak ennek kiskaput és megkerülési lehetőséget adni. Ezt talán te is meg tudod érteni, hacsak nem valami megrögzött, mániákus stalker vagy.
2022. máj. 30. 16:29
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem kértem kioktatast mr okoska!!!!
2022. máj. 30. 19:27
 16/16 anonim ***** válasza:
Azt látom butuskám, hogy téged hidegen hagy, hogy egy oldalnak vannak szabályai, az embereknek magánélethez fűződő jogai, és hogy bűncselekményben kérsz segítséget amikor feltörésről vagy hackelésről beszélsz. Hiszen ha te csinálod az rendben van, ha pedig veled csinálják, akkor meg jön a nagy felháborodás.
2022. máj. 30. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!