Nem tudom kikapcsolni napok óta a Macbook Air gépemet mert a fotókból nem akar kilépni. Mit tegyek?
Azt írja ki, a fotók alkalmazás még dolgozik ezért nem kapcsol ki. Ki akarom x-elni a Fotókat de nem tudom..
Úgy kezdődött, hogy pendrivera akartam volna fotókat fölteni a mappából. Akkor is nagyon lassú volt, nem is ment át az összes a pendrivera, de hiába távolítottam el a pendrivot, az alkalmazásból nem lehet kilépni, a gépet nem tudom kikapcsolni.
Tud valaki valami olyan megoldást, hogy ne vesszenek el az adatok róla de ki lehessen végre kapcsolni?
Bal felül alma menü és kilépésre kényszerítés. Nem kell az activity monitorban bohóckodni.
Azt senki nem fogja neked biztosra megmondani hogy nem törlődik semmi adat.
A pendriveot miért húztad ki leválasztás nélkül? Visszadugni próbáltad?
Ha kifagy egy program, akkor előfordul, hogy az Activity Monitor/kilépésre kényszerítés sem segít. Ha nem tudod sehogy lelőné az alkalmazást, akkor tartsd hosszan nyomva a bekapcsoló gombot, az lekapcsolja a gépet.
Ha napom óta nem tudsz kilépni belőle, akkor már régóta kifagyott és most már semmit nem csinál, csak lefagyott és ezért nem reagál semmire. Nem a leállítása fog adatvesztési okozni, hanem esetleg maga a fagyás. Ez viszont már megtörtént. De remélhetőleg nem történt/ik gond. Általában csak az okoz adatvesztést, ha egy fájl írása közben történik hiba, ezért nem tudja az írást befejezni. Ha pendrive-ra másolás közben történt a hiba, akkor a pendrive-ra írt, amikor hiba történt, emiatt amit a pendrive-ra írt, az nem jött létre. Máshol nem kéne gondnak lennie. A gépen levő képekből legfeljebb olvasott, attól nem veszhet el semmi. Legalábbis elvben…
Az 5-ös válaszolók miatt érdemes még idejönni erre az oldalra.
Korrekt, lényegretörő, szakmai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!