Az Instagramon az emberek nem szeretnek híreket olvasni? Erre inkább a Facebook való?
Figyelt kérdés
2022. máj. 17. 11:18
2/10 anonim válasza:
Az Instan nem szeretnek.
A fb-on leginkább álhírek vannak, és propaganda (bármelyik oldalról).
3/10 anonim válasza:
Én egyiken sem szeretek híreket olvasni. Barátaim posztjai érdekelnek, meg annak a néhány ember, akit követek. Semmi egyéb.
4/10 A kérdező kommentje:
Sporthíreket sem?
2022. máj. 17. 11:53
5/10 anonim válasza:
Az emberek nevében én nem tudok véleményt írni, de én semmifél híreket nem látok szívesen semmiféle közösségi oldalon. Semmit, semmit, semmit.
6/10 anonim válasza:
Egyébiránt nem is találkoztam még hírekkel ezeken a helyeken. Hol jelennek meg?
7/10 A kérdező kommentje:
Pl.: Megosztásokban, vagy híroldalak Instagram-történeteiben, Facebook oldalain.
2022. máj. 17. 12:02
8/10 anonim válasza:
Szerencsére az én ismerőseim nem osztanak meg híreket. Ha mégis, akkor azért teszik, mert véleményük van róla.
9/10 anonim válasza:
a nyugati globohomo médiagépezet csupa hazugságot gyárt. keményen meg kell dolgozz azért, hogy valódi híreket találj manapság.
10/10 anonim válasza:
Híreket Facebookról vagy Instagramról? A hét vicce.
Kizárólag újságok weboldaláról. SOHA máshonnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!