Miért műveli ezt a gépem bekapcsoláskor?
Azért az egyébbe írom ki, mert nem tudom eldönteni, hogy szoftveres vagy hardveres oka van ennek:
Win 10 pro van a gépemen. Mikor bekapcsolom, általában akkor szokta ezt csinálni. Néha viszont több óra működés után is.
Egyszercsak megfagy kb 1 percre a kép, minden, csak az egeret tudom mozgatni. Az első pár másodpercben még érzékeli az egérrel, ha rámegyek valamire, tehát mondjuk megrajzolja az ikon köré a téglalapot, a kattintási animáció is bejön, cask a programok nem nyílnak meg. Vagy a start menü gombja bal alsó sarokban elszíneződik, mikor ráviszem az egeret, de nem nyílik meg.
Aztán eltelik ez az 1 perc, és minden addigi kattintás megindul hirtelen felugrik a start, megnyílik a program ,attól függ abban az 1 percben mikre kattintottam épp.
A gépem régebbi, de pár éve (3-4) vettem újonnan az alkatrészeket (fx 6300, gtx 1060, egyedül a ramok lehetnek már közel 10 évesek, de alapból azok is működnek).
Régebben teljesen más konfigomnál is volt ilyen gond, nem tudom ez mi lehet?
Nekem is előfordult ilyen, amikor gagyi tápom volt.
Viszont hdd/ssd hiba is lehet, mint ahogy írták.
A tápd milyen?
Engedj rá egy Checkdiscet de előtte ami fontos mentsd le, mert nálam konkrétan ha lefutott utána már a rendszer sem töltött be többet, így egy ideig úgy használtam a gépet, hogy letiltottam teljesen, hogy még automatikusan se tudja futtatni a következő indításnál.
Viszont ha nálad is olyan szinten összekuszálja a dolgokat utána hogy a rendszer se tölt be, akkor biztos lehetsz benne hogy az SSD kezdi magát megadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!