Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi számít internetezésnek?

Mi számít internetezésnek?

Figyelt kérdés
Sokszor belefutottam abba a kérdésbe, hogy mennyi időt internetezek (különböző kérdőívekben), de sose tudom, hogy ez pontosan mit takar. Ha melóban egy virtuális gépen ügyködök, az internetezés? Ha egy online tárhelyből megnyitok egy dokumentumot, az internetezés? Stb, stb... Ha kb minden beletartozik, akkor a mosdóba menetel is rendszeres sportnak vehető :D Érdekelne mások véleménye, hogy mit takarhat az, hogy internetezés.

2022. máj. 7. 09:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Böngészés, videónézés netes oldalakon, esetleg az IM...
2022. máj. 7. 09:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a munkavégzést leszámítva minden.
2022. máj. 7. 09:52
 3/6 Szirty ***** válasza:

Szerintem nehéz pontosan meghatározni.

Alapvetően web oldalak böngészése, de ide sorolnám az internetes szolgáltatáson alapuló közösségi oldalak intenzív használatát is.

Nem sorolnám viszont ide a filmnézést és az emailezést, vagy a felhőtárhely használatát.

2022. máj. 7. 10:42
 4/6 A kérdező kommentje:
@Szirty: videók nézése youtube-on? Hasonló, mint a filmnézés. Illetve filmeket (/sorozatokat) is lehet online vagy offline nézni.
2022. máj. 7. 11:23
 5/6 Szirty ***** válasza:
Tisztában vagyok vele!
2022. máj. 7. 12:04
 6/6 Szirty ***** válasza:
..szóval azért nem tartom az online filmnézést "internetezésnek" (már ha a film nem pár perces és végig is nézik, mert film nézés alatt ezt értem) mert nincs közben felhasználói interakció.
2022. máj. 7. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!