Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudom házilag független...

Hogyan tudom házilag függetleni a mobiltelefonomat?

Figyelt kérdés
Adott egy vodafone függő Samsung Galaxy XCover 3 telefon nekem viszont telekomos kártyám van. Van ingyenes házi lehetőség arra, hogy valahogy feloldjam a hálózati zárat és használni tudjam a telefont? Ha esetleg nincs, akkor egy GSM-ben mennyibe kerülne függetleníteni? (Nem mai telefonról van szó ugyebár)

2022. ápr. 30. 20:46
 1/9 anonim ***** válasza:
23%
Ingyenes nincs, vannak oldalak ahol jó pénzért adnak kódot. Aztán hogy pénzlenyúlás-e vagy sem...
2022. ápr. 30. 20:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A szolgáltató ingyen függetleníti, ha már lejárt róla a hűségidő és persze ha megvan a számla róla amivel igazolod, hogy te vetted.
2022. ápr. 30. 21:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha lejárt a hűségidő, a szolgáltató ingyen függetleníti.
2022. ápr. 30. 21:18
 4/9 anonim ***** válasza:

Vidd be a Vodafonehoz és ingyen függetlenítik

https://www.youtube.com/watch?v=Sllu_qtsviU

2022. ápr. 30. 21:19
 5/9 A kérdező kommentje:
A telefon még a bácsikámé volt, de ő már 1 éve elhunyt, semmilyen papír sincs róla.
2022. ápr. 30. 22:36
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor 10k ért függetlenítik bent
2022. máj. 1. 02:49
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
#1 nem tudom miért lett lepontozva. A kérdés HÁZI függetlenítésről szólt, amihez valóban csak sketchy oldalak vannak amik kódot adnak. NEM HÁZI módszer van ingyenes, a szolgáltatónál.
2022. máj. 1. 06:50
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nem én pontoztam le. A válasza hasznos
2022. máj. 1. 10:26
 9/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld pacsi
2022. máj. 1. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!