Hol van a kontroll vé billetnyű?
Remélem, hogy viccelsz.
Ctrl+c egyszerre való lenyomásával lehet másolni, ctrl+v lenyomásakor tudsz beilleszteni.
HA végképp nem találod akkor CTRL + INS egyidejű lenyomása a másolás
SHIFT + INS egyidejű lenyomása a beillesztés.
Ma is tanultam valami ujat, ezt eddig nem is tudtam, pedig már jó 20 éve benne vagyok az informatikában.
Ha a kérdés komoly: nincs ilyen billentyű. Ez egy billentyűkombináció, amit úgy kell kivitelezni, hogy nyomva tartod a Ctrl ("kontroll") billenyűt, és közben lenyomod a V-t, majd felengedet a Ctrl-t.
De a Ctrl+V az már a beillesztés, a másolás a Ctrl+C.
"Ma is tanultam valami ujat, ezt eddig nem is tudtam, pedig már jó 20 éve benne vagyok az informatikában."
Ha 30 éve lennél benne, ismernéd. ;-) Félre ne érts, ez nem piszkálás volt, csak arra utalénék, hogy a Ctrl+Insert, Shift+Insert, Shift+Del még a 3-as Windows előtt volt elterjedt. Kompatibilitási okokból azóta is megmaradt, sőt, Linuxos körökben elég népszerű a használata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!