Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem lehet kikapcsolni a...

Miért nem lehet kikapcsolni a gépemet, csak úgy, hogy kihúzom a konnektorból?

Figyelt kérdés
2008. dec. 18. 12:53
 1/8 anonim ***** válasza:
54%
Milyen operációs rendszer, és mi az, hogy nem lehet kikapcsolni?
2008. dec. 18. 13:25
 2/8 A kérdező kommentje:
A rendszer:windows xp.Kikapcsolás:bal alsó sarok,kikapcsolásra katt és nem áll meg.
2008. dec. 18. 16:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
én a helyedben nem rángatnám ki a konektorból, inkább úrjatelepíteném a windowst
2008. dec. 18. 17:34
 4/8 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem vírusos mert nekem ugyan ezt csinálta nem kapcsolt ki hiába megnyomtam a gombot csak ha kihúztam és a vírus írtóm ne jelezte.Aztán leformáztam a gépet és úgy láttam hogy egy (MÓDOSÚLT GENETIK TRÓJAI VOLT)ÚGY HOGY SZERINTEM FORMÁZD LE A GÉPET .
2008. dec. 18. 17:48
 5/8 anonim ***** válasza:
50%

Tehát kiírja, hogy shutting down, és úgy marad? Hát, ráférne egy újratelepítés, és próbáld meg vírusmentesen tartani a gépet. Amúgy ha nincs aktiválva, nálam az is megakadályozta a kikapcsolást egyes esetekben...

Utolsónak: formattálás után hogy jelez ki BÁRMIT is a gép? Amikor ami vírusos volt, azt már letörölted? :D

2008. dec. 18. 18:11
 6/8 A kérdező kommentje:
Újra fogom telepíteni.Köszönöm.
2008. dec. 18. 19:24
 7/8 anonim ***** válasza:
61%
jött az adatokkal eggyüt a vírus amikor mentettem pedrájvra és úgy jelzett a vírus írtó!
2008. dec. 21. 20:58
 8/8 anonim ***** válasza:

A 'módosult genetik trójai' inkább módosult generikus trójai lehetett; így hívják a vírusirtó programok azokat a kódokat, programokat, amelyeket nem tudnak azonosítani, de vírus-szerű viselkedést mutatnak.

Ha pl. letöltöttél egy játékprogramot, amiben volt kulcsgeneráló, (természetesen ilyet senki sem tesz) akkor azonosíthatta a kulcsgeneráló programot is ilyen vírusként.

Legtöbb esetben ez hamis riasztás.

2008. dec. 23. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!