Mondjatok olyan Garry's mod hostingot ahol nem indítják újra a szervert csak ha én újraindítom?
Most fizettem ki 1500 forintot egy hostingra és mint kiderült a control panelen írják, minden nap újraindítják a szervert karbantartási okok miatt.
Nekem pont, hogy ez az ami nem kéne. Ezért béreltem szervert hogy ne induljon újra soha, csak akkor ha én újra indítom.
Nem akarok semmilyen community -t építeni rajta, csak sandboxba játszani. Egy városi pályát szeretnék feltölteni élettel, gyalogosokkal, autósokkal. Ezt már majdnem megcsináltam, csak rájöttem két dologra.
1 - Ha elmentem a játékállást és később betöltöm MINDENT elfelejt a garry's mod.
2 - Nincs hozzá fixálási mód, tehát semmilyen javító workshop item.
Ezért gondolkodtam és a szervert gondoltam a legjobb megoldásnak, mivel ott 24/7 menne az összess NPC a városban és az autók is. Figyelnének a forgalomra stb... Én pedig akárhányszor videót szeretnék csinálni vagy csak szimplán játszani ezt megtehetném.
Csak sajnos így, hogy újraindul a szerver minden nap így ez csak kidobott pénz volt az ablakon. :/ Rákeresve a Garry's mod hostingokra, sajnos nem említik meg hogy melyik indítja újra és melyik nem.
A válaszokat előre is köszönöm szépen!
vagyis, ahogy rákerestem ez olyan mintha egy rendes PC lenne. Akkor gondolom minnél több annál jobb?
A contabo -t dobta fel nekem, 8 giga ram és 4 magos processzor a legkisebb
Köszönöm szépen!
Sikerült megcsinálnom és nagyon jól fut! :)
Nincs újraindulás sem. :D Szupi!
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!