Mennyibe kerülnek az érintőképernyős telefonok?
Figyelt kérdés
Illetve mennyire jók?Nem mennek hamar tönkre v ilyesmi?Mik a tapasztalataitok?:)2010. szept. 16. 16:07
1/3 anonim válasza:
hat szerintem ha nem iphone-t vagy blackberry-t veszel akkor nem eri meg mert hamar lemerulnek
de az iphone- marha draga meg hat a blackberry se olcso XD
de ez sajat tapasztalat
2/3 anonim válasza:
es hat a kepernyoik is szarra mennek hamar
foleg ha nem vigyazol ra
3/3 anonim válasza:
hát van a legalsó kategória, például a vodafone 541. ez újonnan is kb 15ezer forint.
utánna vannak a "néptelefonok", pl samsung 5230, lg kp500/502 és társaik. pénzbe ez kb a harmincezres kategória.
innen pedig határ a csillagos ég.
az hogy meg hamar elromlanak, szerintem egy sztereotípia. nekem volt egy lg kp502-esem, de nem volt vele semmi gondom (igaz nem egy csúcskategória). mégis eladtam, mert üresnek éreztem az egész telefont. semmi extra nem volt benn azt leszámítva, hogy érintős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!