Valaki tud segíteni, hülye vagyok a gépekhez, nem értem ezeket a dolgokat?
"Valaki így gyorsban el tudja magyarázni nekem"
Nem.
Meg lehet próbálkozni vele, de ha te alapvető fogalmakkal sem vagy tisztában, akkor a magyarázatot is csak ímmel-ámmal fogod érteni.
Az kéne, hogy fokozatosan az alapokat elsajátítsd. Már csak azért is, mert pont azok, akiknek nincs semmi fogalmuk a rendszerek működéséről, de (fél)kész útmutatások alapján próbálják azt mégis üzemeltetni, ők fognak mindenféle zsarolóvírust, trójait, miegymást letölteni, meg pár hét alatt a rendszert teljesen hazavágni.
Ha neked erre nincs türelmed (bár jelzem: már jó 20 éve kötelező az informatikaoktatás), annak ott a konzol. Ahhoz nem kell érteni a számítógépekhez.
ha nem értesz hozzá, akkor most ennyit megtudva sem fogod megérteni.
van olyan ember aki azt sem tudja mi az a 16gb ram.
És mi az? Én sem tudom. "GB" és "Gb" az oké, de mi az a "gb"?
(mondjuk már a "ram" is érdekes)
Köszi a válaszokat!
#3 jó, igen, értem. Az oké, hogy nem lehet elmagyarázni gyorsan, de legalább megpróbálhatnád. Ha meg nem tudod, ahogy írtad, akkor neg ezt ne írd a kérdésem alá, hogy elkerülj egy konfliktust. És elnézést, de nekem úgy van beosztva az informatika, hogy a gimi legvégére rakták be, addig csak technika van, mert ez egy ilyen suli. És értem, hogy neked egyszerűbb ezt leírni, mint elkerülni a konfliktust, és elhagyni az oldalt, de egyelőre csak a segítő szándékú válaszok érdekelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!