Miként telepíthetem vissza a windows ce 6. 0 - at ?
Figyelt kérdés
Ma vásároltam egy 7" Notebook ot amelyről lelett törölve a windows ce 6. 0 és helyette egy Linuxotnyomtak föl rá Annyit kell tudni hogy ezen a rendszer kb 2-300mb Nekem sürgősen kellene egy jó tanács miként telepíthetem vissza a windows ce 6. 0 - at és még csak ezt a szoftwert sem találtam sehol A mások gondom hogy bios - t sem találok a gépen küldenék egy linket ahol le van írva erről a példányról pár infó Nem tudom ki használt már illetve telepített újra ilyen csoda gépet de reménykedem hogy segí tvalaki ugyan is a neten szinte semmit nem találtam róla max angolul az meg csak kicsit megy köszi mindenki Itt az oldal ahol a termék is : [link] html2010. szept. 15. 20:34
1/6 anonim válasza:
Ez a linked (404 hiba). [link]
2/6 A kérdező kommentje:
Oké akkor csak keress rá vaterán úgy hogy mini netbook
Nem linkelgetek úgy sem szeretik .
2010. szept. 15. 22:13
4/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
Ezt a notebookot az előző gazdája nagyon alaposan hazavágta, ezzel csak egy szervízben tudnának valamit kezdeni, de az sokba fog kerülni. Kipróbálás nélkül nem vettem volna meg, az biztos.
6/6 A kérdező kommentje:
Először is senkinek az apja nem vagyok legalábbis nem a tide kedves "apázó"
És másik válasz adónak mondanám hogy a windows embedded ce 6.0 igen is erre való illettve van több kiadott változata is a kedves link melyet küldtél részt az R2 esekről szól ilettve arm processzoros a noti és azért ezt az os.-t használja.
Másik válszra a válaszom szoftvere emberek simán vissza telepítik mivel egy szoftveres rakta RÁ A LINUXOT IS én is az lennék de még kezdő szintem és nem perfekt a szoftverekre vagyunk tolva .
2010. szept. 17. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!