Hangal kapcsolatos hibaüzenetet hogyan tudok megszüntetni? (kép)
Egy új hangkártyát tettem a gépbe (creative sb570) majd sikeresen telepítettem a gyártó oldaláról származó driverrel. És igazából minden működik de állandóan ezt a hiba üzenetet dobálja az arcomba pedig az abban foglaltakat is megtettem ahogyan a képen is látszik.
Esetleg valaki ötlet?
Teljes mértékben aktuális driver a creative honlapjáról.
XP hez való.
Mi történik, ha a hardvergyorsítást egyel visszább veszed?
(Feltéve, hogy nem a speciális hanghatások és a hangkártya ki-bemeneteinek a variálgatása (EAX) a cél, hanem a normál használat.)
Jut eszembe:
-Ez a leírás onnan a résztől lehet érdekes, hogy:
"Kivetelek:
Letezik egy evek ota ertekesitett kartya csalad amely kulonbozo neveken felbukkanva mindig megtalalhato a kinalatban de a nevtol eltekintve nem sok koze van az ''igazi'' Audigy vagy X-Fi kartyakhoz. Ez pedig a kovetkezo sorozat:
Audigy LS, Live! 24bit, Audigy Value, Audigy SE
Ezek a kartyak maximum EAX3.0-at tamogatnak azt is szoftveresen(!), tehat a processzor vegzi az effektek szamolasat. "
Úgy emlékszem, hogy amikor XP-hez vettem új hangkártyát, le kellett tiltani az alaplapi hangot az eszközkezelőben. Talán a bioszban is, de már olyan rég volt, nem emlékszem pontosan. A két hangkártya együtt nem működött, illetve az alaplapi akart működni, de bezavarta a másik, hibaüzenetek jöttek.
Lehet, hogy azért küldi a hibaüzenetet nálad is, ráadásul amibe belépsz utána, az magának a rendszernek a hangbeálltási menüje, nem pedig az új hangkártya menüje. Ahhoz van külön, ha telepítve van hozzá a driver és teljesen máshogy néz ki, mint a rendszer menüje.
Egyébként az alaplapi hangkártya bőven elég általában, én is is szedtem végül, mert semmivel nem tudott többet az új, játékoknál sem vettem észre különbséget. Ami igazán szüséges, az egy jó erős videokártya.
Ez most egy korabeli csúcs gépnek készült socket A procis és agp foglalatos gép így amit csak lehet belekerul.
Ott akadtal el hogy használtan már nem igen lehet kapni radeon 9800-as kártyát. Most csak egy 9600 pro van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!