Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem kapom meg semmilyen...

Miért nem kapom meg semmilyen E-mailt?

Figyelt kérdés
Egy ideje semmilyen e-mailt nem kapok meg.. rendelek pl valamit és arról sem kapok e-mailt illetve a futár e-mailt sem kapom meg. Írtam másik e-mailról magamnak és azt sem kaptam meg.. semelyik mappában nincsenek meg. Rengeteg e-mailt töröltem hátha tárhely miatt van de így sem működik. Frissítve van az alkalmazás is. Mi lehet a gond?
2022. ápr. 13. 13:09
 1/2 anonim ***** válasza:

"Miért nem kapom meg semmilyen E-mailt?"

Melyik levelezőszolgáltatást (Gmail, Freemail, Citromail,...) használod?

Milyen módon (weben vagy levelezőklienssel, utóbbi esetben melyik levelezőklienssel - Outlook, Thunderbird - milyen protokollal - IMAP, POP3) éred el?

"Írtam másik e-mailról magamnak és azt sem kaptam meg.."

Honnan küldted a levelet? Milyen szolgáltatásról, módon?

Kaptál visszajelzést a küldés sikertelenségéről (mailer daemon)?

2022. ápr. 13. 13:21
 2/2 kovpet ***** válasza:
Ha nem kapod meg, akkor visszapattan. Ott nézd meg, hogy mi a hiba, abban benne kell, hogy legyen. Nyilván egy másik accountról küldd a teszt levelet, ami kapni is tud.
2022. ápr. 13. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!