Hány telefonod volt eddig ? Hány éves vagy?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 9. 19:45
2/10 anonim 

válasza:

Egész pontosan
Sony Ericsson T230
Sony Ericson k320i
Sony Ericsson J105 Naite
Samsung Galaxy Core 2
Huawei Mate 10 Lite
3/10 anonim 

válasza:

Siemens A35, M35, Nokia 3510i, Sony Ericsson W200i, Vodafone valami, Meizu m5(4 évig használtam, most muterome, még mindig bírja az aksija), Xiaomi redmi note 10 pro. 32 éves vagyok. Minden telót évekig használok.
4/10 anonim 

válasza:

Rengeteg nem tudom fejből mennyi, arra emlékszem hogy nekem is az első egy siemens volt :d
5/10 anonim válasza:
Sony k510i
Sony Xperia X8
Sony Xperia T
OnePlus 3T
OnePlus 8T
Átlag 3-4 évig használtam egy telefont.
6/10 anonim 

válasza:

Negyvenes korosztály vagyok, 2000-es év óta volt 3 darab telefonom: Ericsson a2628, Sony Ericsson K300i, Nokia 230 - kb. addig próbálom használni a telefont, amíg el nem "kopik".
7/10 anonim 

válasza:

Nem hiszem, hogy mindegyikre képes lennék visszaemlékezni. Fiatalabb koromban voltak még olyanok amikre biztos vagyok benne, hogy már nem emlékszem, de amire igen:
-Sony Z530
-Sony K800i
-Lg K55 pop
-Xperia X10 mini
-Galaxy s7 edge
-Galaxy Note 10 plus + iPhone 6s
Ezek előtt volt még abból a korszakból amikor megjelentek a kamerák a telefonokon egy Samsung, Simens és egy Nokia is.
9/10 anonim 

válasza:

Volt 2 hagyományos mobilom plusz 3 okostelefonom (mondjuk jövő héten jön a negyedik) és 28 éves vagyok.
10/10 Alex Fly 

válasza:

Jelenleg a 12.-et nyúzom 1999 óta...
A korom alapján pedig most léptem át a második félidőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!