Megéri ez nekem? Többi lent!
Az szakiskolámban elérhető a Cisco Netacad Akadémia.
4 év alatt, Távközlés nevezetű szakmai órámon, használtuk/használjuk elég sokat.
Jelenleg 12-es vagyok, és kb. év elején bejelentette a "csodálatos" szakmai tanárunk hogy amúgy ezzel a kurzussal amit használunk, lehet szerezni certificate-t.
Érdekelt a téma hogy szerezzek egy ilyen papírt, csak hát mikor a szakmai tanárom mutatta hogy milyen certificate vizsga feladatok vannak, ketté állt a fülem és rájöttem hogy a 4 év alatt alig tanultam meg valamit.
Jó most kitérhetünk arra hogy persze az én hibám is egyben elismerem de hogy a tanár semmit nem magyaráz csak kiadja azt hogy olvassuk a Netacad-ban leírt anyagot és jegyzeteljük ki egyedül, persze segített az alapokban de ehhez a vizsgához lóf*sz magyarul.
Visszatérve, maradok Technikus évben is, és pont Rendszergazdain maradok hogy megszerezhessem ezt a papírt (meg hát az OKJ-s papírt se ártana).
Azt szeretném kérdezni akinek megvan ez a Certificate, hogy és mennyit készült rá? Nekem speciál megéri készülni vagy vessem el az ötletet?
Előre is köszi a válaszokat!
BTW: Ilyen kurzusok érhető el az iskolámban:
- IT Essentials: PC Hardware and Software
- CCNA R&S: Introduction to Networks
- CCNA R&S: Routing and Switching Essentials
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!