C0000139 entry point not found?
Figyelt kérdés
Amikor bekapcsoltam a laptopomat ez fogadott. Mit jelent pontosan és hogyan lehet megoldani? Próbáltam system recoveryt, de nem bootol be sem cd-ről sem pendriveról a windows, akárhogy állítom.2022. ápr. 7. 11:47
2/7 A kérdező kommentje:
Neem. Windows 7
2022. ápr. 7. 12:04
3/7 Shaddark válasza:
"Aztat" írják itt mindenfelé, hogy elég ha simán tolsz a cd-ről egy frissítő telepítést.
Cd-ről hogy bootoljon nyomogasd az F12-őt, vagy F10-et.
Ha nem segít a biosban nézz szét, a boot sorrendet állítsd át / add hozzá a bootolható eszközökhöz a cd-t.
4/7 Shaddark válasza:
De lehet elég a recovery konzol,
ott
Copy c:\windows\servicepackfiles\i386\gdi32.dll c:\windows\system32\gdi32.dll
5/7 A kérdező kommentje:
Amiről bootolni terveztem azt atallitottam első helyre a boot sorrendnél, de egyiket sem érzékelte, ugyan úgy újraindul :/
2022. ápr. 7. 12:24
6/7 A kérdező kommentje:
Próbáltam startup repairt elindítani de így sem tudta megoldani a problémát
Egyébként errornál az ntdll.dll-t említi
2022. ápr. 7. 14:39
7/7 Shaddark válasza:
Lehet tönkre ment a hdd és / vagy az ssd...
Vagy legalábbis szektorhibás.
Bár akár még memória hiba is lehet, egy linux boot cd-vel kellene még megpróbálni szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!