Warframe értelme?

Figyelt kérdés

Sziaztok! Kb 2 hete kezdtem el játszani a Warframe nevű játékkal.

A játékban feloldottam az összes bolygót és pályát, de mit kellene most csinálnom? Annyit megcsináltam még hogy Rheno-t kifarmoltam és most tovább? Nem motivál semmi a játék játszására

2022. ápr. 4. 17:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Questek? Rengeteg dolog van még. :) 2000 órát simán bele lehet pakolni.
2022. ápr. 4. 22:58
 2/10 cianidetil ***** válasza:
Ha nem motívál a játék, akkor ez nem a te játékod. Ne erőltesd, nem lesz jobb. Keress olyan gamet, ami leköt.
2022. ápr. 5. 05:35
 3/10 A kérdező kommentje:

Tudom hogy rengeteg órát lehet beletenni csak az érdekelne hogy mivel

Azzal hogy megszerzek minden framet vagy éppen mindent kimaxolom? De mitől lesz nekem ez jobb? Az alap frammel is félig aludva meglehet csinálni kb bármit

2022. ápr. 6. 17:12
 4/10 anonim ***** válasza:

:D mondod majd ezt egy speciális helyen vagy speciális küldetésen.

Győzd le Eidolon-t este. :)

[link]

Sok sikert.

Spoiler: megfelelő frame-el és megfelelő fegyverrel egyedül is akár lehetséges is, de a Gantulyst már agyon fog taposni. És még nem beszéltünk a Hydrolyst-ről. :)

2022. ápr. 6. 18:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Vagy ott a Railjack, űrcsata és társai
2022. ápr. 6. 18:06
 6/10 anonim válasza:

-Steel path mode

-Storyline

-Master rank (új fegyverekért)

-Frame grind (sokkal színesebb így a játék)

-Events

És még sorolhatnám, ezek így összesen kiadnak min. egy 1000 órás gameplayt. Amúgy meg nem tudom hogy te mennyit játszasz a játékkal egy nap, de azt hogy 2 hét alatt fel nyitottad az összes bolygót csak arra tud utalni,hogy csak ezért játszottad a játékot. Élvezd ki, ne fuss nagyon előre, csak lassan.

2022. ápr. 6. 23:09
 7/10 anonim válasza:

Meg most mert 9 éves a játék, a születésnapi ajándékokért is van értelme belépni

Meg a frame pass(nem tudom hogy hívják) kifarmolása

2022. ápr. 6. 23:11
 8/10 A kérdező kommentje:

Utólag néztem egy videót egy elég pro játékostól és Ő is azt mondta hogy nincs semmi okod sietni a játékban, lehet hogy ez volt a baj hogy csak felakartam oldalni mindent gyorsan.

Talán akkor ez nem nekem való játék, szeretek ha van grind de engem ebben a formában nem motivál. Engem pl az is zavart hogy 72 óráig készült a frame, addig pl be se léptem a játékba mert nem láttam értelmét

2022. ápr. 7. 11:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Akkor ne jársz vele. :)
2022. ápr. 7. 12:07
 10/10 anonim válasza:

Én is toltam tesómékkal még 2018-19-ben. De ráuntam. Az akkori melóm mellett valahogy nem nagyon volt se időm, se kedvem játszani. Most újra érdekelt, és újra játszom. Az általános tanács, hogy mindenki a saját tempójában csinálja. Ami neked kényelmes, és amihez kedved van, azt csináld! A frameket lehet keresgélni, mert ugye nem mindig dobja a lootot az adott küldetésnél/helyszínen. Érdemes újra elugrani oda, akár többször is. Na meg ha vannak haverok, akkor még inkább fun az egész. De mint mondtad, egyedül is lehet. Vagy lépj be egy klánba, és ott tolhatjátok. Vannak magyar klánok is elvileg. Azért mondom, hogy elvileg, mert én még nem kerestem rájuk. Hogy még mennyi van meg.

Nemrég vettem meg a Monster Hunter World-öt. Abban kb 3 órám van, de teljesen elment a kedvem tőle. Na, a Warframe ingyenes, és sokkal inkább élvezetes jelenleg számomra.

A pályákon voltak anno még ilyen elrejtett cuccok. Nem tudom most perpill, hogy mik. Azokat is lehet keresgélni, mert tuti hagytál el ilyesmiket eddig.

Szóval inkább élvezni kell a játékot.

2022. okt. 7. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!