Összeállítanátok egy asztali gépet részemre?
PCX-nél szeretnék összeállítani egy gépet otthonra. A gépet átlagos felhasználásra használnánk sok internetezésre, youtube videóra ilyesmi. Édesanyámnak kell tehát nem kell gamer gép, viszont a gép gyors legyen, stabilan működjön.
Segítségeteket előre is köszönöm!
azért egy keretet mondhattál volna
bár lehet jobban megérné használtan venned egyet, azok olcsóbbak
Mondjuk 100-110 ezer.
Igazság szerint itt rakták össze az előző gépet még 2015-ben. De most olyan hiba jelentkezett, hogy ha bekapcsoljuk a gépet, akkor a monitor nem kapcsol be. Villog a monitoron a bekapcsoló, de fekete a kép. Még a biosig sem jutunk el, semmit sem csinál és nem tudom mi lehet a gond. Hívtam már szervízt, de ott arra próbáltak rávezetni, hogy vegyek meg egy nála levő használtat 110-ért.
Szerintem is egy használt Brand gép a nekivaló (ha nem fontos a Windows 11 támogatás).
Amúgy ami kell hogy benne legyen (szerintem)
8 GB RAM
SSD meghajtó
Minőségi tápegység
Ebből a háromból nem szabad engedni.
Használtan min 2.3. generációs vagy újabb i3/i5 proci.
Csak a gép szerintem 90-100 eFt körül kijön újonnan.
Használtan kb a fele.
Újonnan meg jó a Celeron processzor is általános célú használatra.
Ezt neked kell eldöntened.
Valószínűleg egy másik géppel jobban le tudnak húzni mint egy javítással.
Használtan egyébként 10-15 egy alaplap. Nem rakétatudomány te is ki tudod cserélni, de persze nem 100% hogy ez a hiba.
Láttátlanba nem lehet megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!